Kisalföld logö

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 0°C | 17°C Még több cikk.

Mielőtt beszélne, már érthetjük kisbabánkat

Videós összeállításunkból kiderül, milyen előnye van, ha gyermekünkkel a beszéd kialakulása előtt is tudunk kommunikálni. A babajeleket már Győrben is elsajátíthatjuk.
Ahogyan arról korábban beszámoltunk, nem kell messzire mennünk, ha meg szeretnénk tanulni a babajelbeszédet, erre már Győrben is van már lehetőség. Nyéki Márta oktató rávilágított a módszer lényegére: az Amerikában már huszonöt éves hagyománnyal rendelkező kommunikációs forma elsajátítása után, már a beszéd kialakulása előtt tökéletesen megértheti egymást a baba és a családja. Ez számos előnnyel jár mindkét fél számára.

- Szakértők szerint a kisgyermekek életében viselkedési és fejlődési problémákat okozhat, ha nehezen kommunikálnak és nem tudják magukat megértetni a felnőttekkel. A jelek használata segíti a könnyebb kommunikációt. A módszer használata és a megértettség által a gyermeknek rengeteg sikerélménye lesz a kommunikációban. Ez jó hatással van a későbbiekben az egészséges személyiség fejlődésére, az önbizalom, nyitottság kialakulására. A gyermek motivált lesz, így szívesebben, gyorsabban kezd majd beszélni is – sorolt fel néhányat a babajelbeszéd jótékony hatásai közül Nyéki Márta. Szavait a videóban látható édesanya is megerősítette.

- Kislányom még nem tud beszélni, mégis pontosan tudom, mit szeretne enni, mert kifejezi számdékait. Mindezt a babajelbeszédnek köszönhetjük – vallja egy édesanya, aki kislányával Győrben sajátíthatta el a jelelést, amelyet játékos formában tanítanak a kicsiknek.

Videónkban megmutatjuk egy kurzus eredményét.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Civil fórum: szüksége van-e Győrnek mélygarázsra a Duna bástya helyén?

Szakértő előadókkal civil fórumot tartanak a megyei kereskedelmi és iparkamara termében szerdán. Tovább olvasom