Világos nyilatkozat

2024.05.16. 15:15

Gyurcsány és Karácsony együtt szabadítaná rá az LMBTQ-aktivistákat a gyermekeinkre (videó)

– Nyilatkozatban tették világossá ugyanis, ezért megszűntetnék azokat az intézkedéseket, amelyekkel a gyermekeinket védjük. Nem kérdés: nem érdemelnek még egy esélyt – sem Budapesten, sem az országban – hangsúlyozza a közösségi oldalára kitett videójában Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője.

MW

Budapest, 2019. október 12. Karácsony Gergely fõpolgármester-jelölt, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, Németh Angéla újpalotai polgármesterjelölt és Kunhalmi Ágnes MSZP-s országgyûlési képviselõ, választmány elnök (b-j) az ellenzék XV. kerületi kampányzáró rendezvényén 2019. október 12-én. MTI/Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

A politikus a videóban elmondta, hogy a dokumentum alapján Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és Karácsony Gergely főpolgármester támogatják a genderideológiát, és kötelezővé tennék annak oktatásást a magyar gyermekek számára. Az európai parlamenti képviselő szerint úgy fogalmaznak, hogy „LMBTQ-inkluzív oktatást vezetnének be” a hazai iskolákban.

Vagyis pontosan az történne, amit évek óta mondunk. Ők beengednék a Soros-szervezeteket és az LMBTQ-aktivistákat a magyar iskolákba. Azokat az aktivistákat, akiknek a gyomorforgató tevékenységét Nyugat-Európában évek óta szörnyülködve nézzük a televízió-híradókban

– mutat rá Hidvéghi Balázs, aki hozzáteszi, van még tovább is:

  • támadják az alaptörvény hagyományos családmodellt védő részét, és
  • eltörölnék a gyermekvédelmi törvényt.

Hidvéghi Balázs videóját itt tudja megtekinteni:

A kormánypárti politikus szerint mindezekből jól látszik, hogy Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc „Brüsszel alázatos szolgái”, akik nem érdemelnek még egy esélyt sem a fővárosban, sem az országban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában