Női kézilabda

2024.05.15. 16:55

Ezek a meccsek várnak még a Győri Audi ETO KC-ra

Rengeteg munka és tizenöt nap alatt öt mérkőzés, köztük bajnoki rangadó, valamint a Bajnokok Ligája négyes döntője vár az idény hajrájában a Győri Audi ETO KC csapatára.

Kisalföld.hu

Stine Oftedal már csak öt meccset játszik a győri színekben.

Fotó: gyorietokc.hu

Az együttestől nyáron több közönségkedvenc is távozik, akiket a szurkolók utoljára a Dunaújváros ellen, május 26-án láthatnak az Audi Aréna Győrben.

A bajnoki hajrában kilenc nap alatt három mérkőzést játszik a győri együttes, majd ezt követően az évad zárásaként a leginkább várt eseményre, a Bajnokok Ligája négyes döntőjére utazik Budapestre.

A tizenöt napos erőltetett menetet május 18-án, szombaton 18 órától a Vasas ellen kezdik meg a zöld-fehérek, majd május 22-én, szerdán 18 órától rangadót játszanak a Debrecen otthonában. Az NB I utolsó fordulójában május 26-án, vasárnap 18 órától a Dunaújvárost fogadják a győriek az Audi-arénában. Az idény során ezt követően már nem lesz több hazai mérkőzése az ETO-nak, így a szurkolók Győrben ekkor láthatják utoljára a pályán a nyáron távozó Line Haugstedet, Szöllősi-Schatzl Nadine-t, Ana Grost, Stine Oftedalt, Silje Solberget, Rinka Duijndamot és Yvette Brochot.

A bajnokság zárását követően a csapat a főváros felé veszi az irányt, ahol a Bajnokok Ligája trófeájáért száll harcba június első hétvégéjén, 1-jén és 2-án.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában