Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

A Bolyai-iskola adventi műsora - fotók

A mosonmagyaróvári Szent Gotthárd templomban már hagyománnyá vált advent tájékán a Bolyai iskola adventi műsora.

A zsúfolási megtelt templomban Bernáth Rita intézményvezető helyettes köszöntötte az érdeklődőket és ismertette a műsorszámokat. Először Talpasné Süle Ibolya tanárnő vezetésével a Kühne Koncert Fúvószenekarból fúvósok  - köztük többen egykor az alma mater diákja volt - léptek a közönség elé és játszottak karácsonyi dallamokat.

A Bolyai-iskola adventi műsoraAzután az alsós tanulókból alakult majdnem száz fős "Angyal" kórus lépett fel Puskás Jenőné felkészítésével és vezényletével, őket hangszeresen kísérte Kléé Gergely az iskola tanulója, Talpasné Süle Ibolya, Paskáné Karczub Ágnes, Glaser István pedagógusok. Az iskola furulyazenekara következett Talpasné Süle Ibolya vezetésével, majd azok a tanulók adtak számot hangszeres tudásukról, akik az általános iskolai tanulmányok mellett zeneiskolába is járnak.

Őket követte az iskola kórusa, majd kiegészülve a tanári kar dalos kedvű tagjaival karácsonyi dalokat adtak elő Talpasné Süle Ibolya vezényletével.
A közönség néma csendben hallgatta végig a műsort de a végén nem maradt el a jutalom, a vastaps, melyet kiérdemeltek a diákok és felkészítő tanáraik egyaránt.

A tudósítást Talpas Balázs küldte be szerkesztőségünknek. 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gospel koncert Lébényben

A Szent Jakab Látogatóközpont szervezésében, adventi Gospel koncert volt vasárnap este Lébényben, a… Tovább olvasom