Kisalföld logö

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

Új díszletet kapnak Bodolaiék

A Jóban Rosszban legharsányabb családja egy beázás miatt teljes lakásfelújításba kezd.
Bodolaiék egy beázás miatt teljes lakásfelújításba kezdenek. A Jóban Rosszban legharsányabb családja így hosszú évek után végre egy komfortosabb, szebb otthont kap. A TV2 sikersorozatának stábja a nézők kérését figyelembe véve döntött az új Bodolai díszlet megvalósítása mellett.

Koszos falak, csöpögő csap, idejét múlt berendezések. Ez jellemezte eddig a Bodolai család otthonát. Most azonban minden megváltozik. A Jóban Rosszban története szerint egy beázás és a leszakadó födém nyitja fel Bodolaiék szemét, ideje felújítani otthonukat. Erre pedig a családfő, az ezermester Bodolai Bandi tűnik a legalkalmasabbnak. Jócskán tartogat meglepetéseket az átalakítási folyamat a sorozat történetében, de a valóságban sem volt egyszerű a szakemberek dolga. A forgatás zavartalansága miatt három hétig húzódtak a felújítási munkák, összességében bontással együtt hat nap alatt alakult át a Bodolai díszlet. A Jóban Rosszban alkotói a nézői nyomásnak is engedve döntöttek a változás mellett, amit a sorozat történetébe is beleírtak.

- Őszinte leszek, szerintem az összes díszlet közül a miénk volt a legizgalmasabb számomra, ez tűnt nekem a legemberibbnek. Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy új díszletet kapunk, de az első gondolatom az volt, hogy nagyon fog hiányozni a régi, kis koszos Bodolai lakás. Mégiscsak itt kezdtünk forgatni, ide köt minket minden emlék, furcsa lesz új környezetben, de remélem, hogy legalább annyi időt töltünk majd itt, mint a régi falak között – mondta Cseke Katinka.

Az hogy Bodolai Bandi miként küzd meg a felújítási feladatokkal és hogyan mutat a képernyőn a család új otthona, a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győzikének megjelent anyja szelleme - fotó

Győzikének megjelent anyja szelleme - fotó
Marika néni saját kézírásával válaszolt a könnyeit nyelő Gáspár Győzőnek. Tovább olvasom