Kisalföld logö

2019. 02. 23. szombat - Alfréd -6°C | 2°C Még több cikk.

Hárommilliomodik utasát köszöntötte a GYSEV

A GYSEV ajándékkal is kedveskedett a hárommilliomodik utasnak, aki zöld-sárga virágcsokrot, és karórát kapott.

Az idei évben is emelkedik az utasok száma a GYSEV-nél. Az első félév adatai alapján a tavaly átvett vonalakkal együtt mintegy 64 százalékos os az utasszám-emelkedés, de ezeket leszámítva is mintegy 8%-kal választották többen a GYSEV járatait, mint a tavalyi év első 6 hónapjában.

Idén már augusztusban köszönthette a társaság a hárommilliomodik utasát: a szerencsés utazó virágcsokrot, karórát és egy kétszemélyes jegyet kapott a szombaton induló Sisi-különvonatra.

A hárommilliomodik utas.
A hárommilliomodik utas.


A vasúttársaság szerint örömteli, hogy az idei évben már augusztus elején elérte az utasok létszáma a hárommilliót. A GYSEV magyar vonalain tavaly összesen 3 millió 400 ezren utaztak, ez a szám idén várhatóan meghaladja az 5 milliót.

Az emelkedéshez nagyban hozzájárult, hogy a GYSEV tavaly 214 km szakaszt vett át, ezeken decembertől kezdte meg a vasúttársaság a személyszállítást. Azonban az utasforgalom az új vonalakat leszámítva is jelentősen emelkedett.

„Bíztunk benne, hogy a tavalyi tendencia idén is folytatódik: 2011-ben magyar szakaszainkon 7,8 százalékkal szállítottunk több utast, mint egy évvel korábban. A 2012-es év első 6 hónapjának adatai pedig azt mutatják, hogy joggal voltunk optimisták: ha csak azokat a vonalakat nézzük, amelyeken tavaly is a GYSEV végezte a személyszállítást, láthatjuk, hogy átlagosan 8 százalékkal volt több utasunk, mint 2011 első félévében" – tudatta Lendvay Péter, személyszállítási üzletág vezető.

A GYSEV ajándékkal is kedveskedett a hárommilliomodik utasnak, aki zöld-sárga virágcsokrot, és karórát kapott. Az ajándék része egy két személyre szóló jegy is a „Sisi mozdonnyal Sisi úton" elnevezésű különvonatra, amely szombaton indul Sopronból Gödöllőre.

Olvasóink írták

  • 2. alekínyó 2012. augusztus 15. 08:42
    „Kaphatott volna egy szabadjegyet is,nem? A nyereségből futotta volna!”
  • 1. gte325 2012. augusztus 08. 18:36
    „http://www.youtube.com/watch?v=gwXaJQFUjeI”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fertő tó: megrendezik a hétvégi Fertő-partyt

A tűzeset nem befolyásolja a hétvégi X. Fertő-party zenei fesztivált, a programokat az eredeti… Tovább olvasom