Kisalföld logö

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -1°C | 10°C Még több cikk.

Díjakkal ismerték el a karnagy munkáját

Két rangos elismerésben részesült a soproni Kórus Spontánusz karnagya, Kocsis-Holper Zoltán. A művészeti együttes már a márciusi Farsangi Funk-koncertre készül.
A soproni Kórus Spontánusz karnagyának munkáját az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Egyesület a magyar zeneművészeti alkotótevékenység elismerésére, ösztönzésére alapított díjjal tüntette ki. Az elismerést azok a zenepedagógusok és előadóművészek vehették át, akik küldetésnek érzik a kortárs magyar darabok minél szélesebb közönség előtti megszólaltatását. Kocsis-Holper Zoltán a magyar kultúra napján egy újabb kitüntetést is kapott Budapesten, a KÓTA (Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége) szakmai díját karnagy kategóriában.
Kocsis-Holper Zoltán a KÓTA szakmai díjával.
Mindeközben lelkesen zajlik a művészeti munka a Kórus Spontánusz műhelyében, soproni középiskolások részvételével. Izgatottan várják március első vasárnapját, hisz a Világjáró-kórusbérlet második alkalmán a Spontánusz a Strokes Ütőegyüttessel, továbbá a zeneiskola, a Széchenyi-, az Orsolya-gimnázium, a Roth-, Eötvös-középiskola kórusaival együtt lép színpadra. A műsoron dallamos afrikai kórusművek és ritmusos karibi dalok szerepelnek majd március 3-án a GYIK-ban.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Otthonokat teremtenek: fiataloknak biztosítanak lakhatást Fertődön

Otthonokat teremtenek: fiataloknak biztosítanak lakhatást Fertődön
Átadásra vár az Esterházy-kastély előtti forgalmat csökkentő elkerülőút Fertődön, ahol a… Tovább olvasom