Kisalföld logö

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 16°C | 26°C Még több cikk.

Álomból valóság - galéria a fertőszéplaki magtárban

Fertőszéplak - Régi álom valósul meg a magtárban: az önkormányzat támogatásával az egykorvolt Széchényi-kastélyban szombaton 2 órakor galéria nyílik.

A születésre utal az első kiállítás elnevezése is: Magvetés. Elsősorban a tópart alkotó- és előadóművészeinek szeretnénk kulturált megjelenési helyet biztosítani, de célunk, hogy a jövőben egy, az unió által kialakított és működtetett művészeti központ jöjjön létre – közölte Bozsvári István polgármester. Hozzátette: szombaton és vasárnap falunapokat tartanak színes programokkal, sztárvendégekkel, tűzijátékkal. 

Szombaton este 6-kor ünnepi szentmise keretében búcsúztatják a nyugdíjba vonuló Szuchentrunk József kanonokot, s mutatják be utódját, Tóth Miklós plébánost.

Olvasóink írták

  • 1. Gould1985 2010. augusztus 14. 12:03
    „Sokminden lesz, botrányos leosztásban... jó lenne, ha a polgármester Úr hagyná dolgozni az "embereit", hogy olyan programot tudjanak biztosítani, ami élet- és sikerképes. Szép szavak, de mindent muszáj pénz hiányában eltörölni (még azt is, ami nem pénzigényes), majd a végén csodálkozni, hogy ez így nem volt jó... De azért ringasson csak terveket, Uniós központ... de ahhoz tudni kellene bánni az adottságokkal, és hagyni kellene bizalommal dolgozni a programszervezőt. Addig az Unió csak álom marad, mert csak olyanra adnak pénzt, amiben fantáziát látnak... Lassan bele kell törődni, hogy az egyeduralkodók világa lejárt, az Együttműködés még az Unióban is alapkövetelmény! Vicces az is, hogy a Kisalfold.hu annyi hírértéket lát, hogy szentmise lesz, de arról nemigazán ír, hogy KERESZTES ILDIKÓ koncert lesz, stb... ennyit a XXI. századi igényről... így nem is lesz néző... Gratulálni tudok az Önkormányzatnak, abszolút példái a Legényanya című film "Béláinak", akik a végén megkövezik az elvetélt apukát.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Napközit szeretnének sérült gyermekeiknek

A Sopron környéki sérülteket nevelő szülők régóta vágynak egy napközire, ami az iskolából kikerülő fiataloknak nappali ellátást nyújtana. Tovább olvasom