Kisalföld logö

2019. 07. 23. kedd - Lenke 20°C | 31°C Még több cikk.

Tudta, hogy a Győrben készült Audik kétharmada vasúton hagyja el a gyárat?

Négykarikás érdekességek: naponta 60 vagon szállítja Ingolstadtba, valamint a tengerentúlra készülő autókat Európa legnagyobb kikötőibe Győrből.
Az Audi Hungaria járműgyártása 160 000 autós éves kapacitással dolgozik. A vállalat ezt a hatalmas mennyiségű prémiumterméket a megfelelő precizitásnak és tervezésnek köszönhetően, a fenntarthatóság szempontjait figyelembe véve juttatja el vevőihez.

A vállalat deklarált célja, hogy a vasúti szállítás részarányát magas szinten tartsa, ezzel is csökkentve a környezet terhelését. 

A Győrben készült autók kétharmadát a vállalaton belüli 8800 méter hosszúságú sínhálózaton szállítják, majd legnagyobb részük a németországi anyavállalat felé veszi az irányt. 

Az Ingolstadt és Győr közötti direkt vasúti összeköttetés logisztikai szempontból ideális, hiszen köztes megálló nélkül teszik meg a vonatok ezt a 650 kilométeres távolságot. 

Naponta 60 vagon szállítja Ingolstadtba, valamint a tengerentúlra készülő autókat Európa legnagyobb kikötőibe Győrből. A tengerentúli vevőkhöz szállított autókat egy különleges védőzsákba csomagolják a munkatársak, hogy a négykarikás autók kifogástalan állapotban érkezzenek meg új tulajdonosaikhoz. A Győrben készült autókat világszerte több mint 60 országba szállítják.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri egyetemista halála: csak kérdések maradtak István után

Győri egyetemista halála: csak kérdések maradtak István után
A fiatalembert hét hónappal eltűnését követően találtak meg a Mosoni-Dunában (az autója hátsó ülésén), holtan. Tovább olvasom