Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -5°C | 2°C Még több cikk.

Szíj Melinda egy siket jeltáncművésszel készítette legújabb klipjét - Videó

Az énekesnőnek nemrég jelent meg Szerelemtánc című legújabb dala.
Az egykori Megasztáros, azóta szólókarrierjét egyengető győri énekesnőnek nemrég jelent meg legújabb dala, Szerelemláz címmel. 
Melinda számára a legszebb ajándék, hogy egy klipet kapott Napsugár Anna siket jeltáncművésztől, aki róla írt egy dalt Kaszás Péterrel - számolt be a zene.hu. 

Arra a kérdésre, hogy mennyivel volt más egy fogyatékossággal élő művésszel dolgozni, Melinda kifejtette, mennyire tiszteli azokat a fogyatékkal élő embereket, akik teljes életet élnek.

Számomra mindig kitüntetés egy felkérés, mert ez is az elismerés egy formája. Valaki engem választott. Ha örömet okozhat egy közös munka, az egyiket ért áldásból kettejük áldása lesz, ami aztán megsokasodhat, és sokak áldásává válhat, ha - sokak örömére - közös produkciójukat majd előadhatják. Így működik ez. Számomra kivételes öröm e közös munka. Lám, a fogyatékossággal élő ember is élhet teljes értékű életet, benne is munkálhat alkotókedv, motiváció, tenni akarás. Én ezt nagyra tartom. Egy fogyatékossággal élő ember, aki nem sajnáltatja magát, hanem a látszólag rosszat jóra képes fordítani. Ezzel példát állíthat hasonló sorsú embertársaink elé. Mindenkiben van valami képesség, tehetség, Isten adta ajándék. Mindenki küldetéssel érkezik erre a földre.
Az énekesnővel készített teljes interjút itt olvashatják.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előzetesen marad Tompa Eszter gyilkosa - fotók a bíróságról

Előzetesen marad Tompa Eszter gyilkosa - fotók a bíróságról
Három hónappal meghosszabbították a Tompa Eszter megölésével gyanúsított S. Attila előzetes… Tovább olvasom