Kisalföld logö

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -6°C | 2°C Még több cikk.

Nem kímélte a sors Melindát, aki lerokkantosítva él négy gyermekkel

A családi ház ínséges időkről árulkodik: mivel nem tudták fizetni, a vizet kikapcsolták már, s a szegénység ezer keresztje keseríti hétköznapjaikat.
Nem kímélte a sors Vajda Melindát, aki tizenkét éves korában veszítette el édesanyját, s tizennyolc volt, amikor apja is meghalt. A családi ház, amelyben négy kiskorú gyermekével és társával él, ínséges időkről árulkodik: mivel nem tudták fizetni, a vizet kikapcsolták már, s a szegénység ezer keresztje keseríti hétköznapjaikat.
 
Vajda Melinda legkisebb gyermekével, a kétéves Arankával. Fotó: Magasi
Vajda Melinda legkisebb gyermekével, a kétéves Arankával. Fotó: Magasi

– Mivel szüleim iskolába sose járattak, nem tudok írni-olvasni, épp csak aláírni. Sosem dolgoztam, hogyan is vettek volna fel bárhová? Nagyothalló vagyok, s más betegségeim miatt rokkanttá nyilvánítottak. A családi pótlékból élünk, élettársam is segít bennünket. De így is nagyon nehéz az élet. Annak örülök, hogy gyermekeimnek nem lesz olyan sorsuk, mint az enyém, a három nagyobbik szeret iskolába járni. A negyedik meg még kicsi – mondta Vajda Melinda, aki hozzátette: nagyon köszöni a Kisalföld olvasóinak jóságát, hogy részesülhetett a Jóakarat hídja százötvenezer forintos segélyében.

A pénzből tüzelőt vásároltak, s a vízdíjtartozásból is törlesztenek.
​Ha támogatást adna  

A Lapcom Média Alapítvány várja a jóakarat forintjait. Adományaikat korábban a Kisalföldbe fűzött, ügyfélszolgálatainkon is beszerezhető sárga csekken fizethetik be, vagy átutalással a 12096705-
01312657-00100008-as számlaszámra is eljuttathatják hozzánk.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

250 elektromos töltőállomás Bécsben

250 elektromos töltőállomás Bécsben
Bécsben 2018 végére 250-re emelkedett az elektromos autók nyilvános töltőállomásainak száma, ezeket… Tovább olvasom