Kisalföld logö

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Meghalt a füstben egy férfi Ivánban

Egyedül élt házában az a hatvanhat éves iváni férfi, akit hétfőn holtan találtak a házában.
  Információink szerint valószínűleg gyertyát vagy gyufát használt, ami meggyújtotta a szoba berendezését, de hogy ez okozta-e a halálát, azt még vizsgálják. Annyit lehet tudni, hogy a segítője, aki mindennap betért hozzá, sűrű füstben találta. Azonnal értesítette a hatóságokat. 

A katasztófavédelem szóvivőjétől annyit tudtunk meg, hogy a rendőrség jelzésére vonultak a kapuvári hivatásos tűzoltók hétfő délelőtt Iván településre, ahol egy elhunyt személyt találtak egy házban. Tűzvizsgálati eljárás indult, mivel tűz nyomait is felfedezték az ingatlanban, de oltaniuk már nem kellett. A rendőrság a halálesettel kapcsolatban közigazgatási hatósági eljárást folytat le. Erre való tekintettel bővebb tájékoztatást nem is áll módjukban adni.

Korábban írtuk:


Mentő vonult egy füstölő házhoz Ivánban, ahol egy halottat is találtak - jelzete olvasónk.

"A rendőrség jelzésére vonultak a kapuvári hivatásos tűzoltók hétfőn délelőtt Ivánba, ahol egy elhunyt személyt találtak egy házban. Tűzvizsgálati eljárás indult hivatalból, mivel tűz nyomait is felfedezték az ingatlanban" - közölte portálunk kérdésére a katasztrófavédelmi igazgatóság.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mártírok útja, Bánfalvi út: az idegek kereszteződése Sopronban

Mártírok útja, Bánfalvi út: az idegek kereszteződése Sopronban
Csúcsforgalomban gyakran öt-tíz percet is várni kell az áthaladásra a Bánfalvi út és a Kossuth utca… Tovább olvasom