Kisalföld logö

2019. 04. 24. szerda - György Még több cikk.

Tragédia Bőnynél - A két 18 éves fiatal halálával járó baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A Volkswagen - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - sodródott át a másik sávba, ahol ütközött a Seattal.
A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást. A baleset a 8136-os számú úton, január 5-én 15 óra 14 perckor történt.
Fotó: rendőrség
A nyomozás adatai szerint egy Volkswagen típusú személygépkocsi közlekedett Bőny felől Győr irányba, amikor a gépjármű vezetője - eddig tisztázatlan okok és körülmények között - átsodródott a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele ellentétes irányba haladó Seat típusú személyautóval. A balesetben a Volkswagen gépkocsi mindkét utasa - két 18 éves fiatal - a helyszínen életét vesztette, a vétlen autó utasai súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek.
Tragédia - halálos baleset történt Bőnynél, ketten vesztették életüket - fotók: Police.hu

A Győri Rendőrkapitányság kéri mindazon szemtanúk jelentkezését, akik a balesetet látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek, jelentkezzenek a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelenségük megőrzése mellett hívják a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.
 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lakossági tájékoztató - Három beruházásról beszélnek pénteken Győrújfalun

Lakossági tájékoztató - Három beruházásról beszélnek pénteken Győrújfalun
˝Már a spájzban˝, tervasztalon van a győri északnyugati elkerülő is, mely majd az autópályát köti… Tovább olvasom