Kisalföld logö

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 21°C | 33°C Még több cikk.

Nyílik a borutca

A Győri Nyár egyik újdonsága a borok utcája. A látogatott „városrész” pénteken nyílik más „ízletes” programok kíséretében.
Szabad tűzön készített ételek versenye is színesíti a Győri Nyár programsorozatát. A főzőversenyt szombaton hagyományteremtő szándékkal – Sátor László vezetésével – a Győr és Mosonmagyar- óvár Régió Szakácsainak Klubja, valamint a győri fesztiváliroda rendezi. A versenyt a Reál Gasztro-lánc és a Homi Kft. támogatja, a védnökséget az Ét-Rend Magyarországi Konyhafőnökök Klubja vállalta. A program 16 órakor kezdődik, kóstolásra folyamatosan lesz lehetőség, 20.25-kor eredményhirdetés.
A ráadás a finom étkek mellé a kiváló borok kóstolása. A Borutca – borvidékek című programot pénteken 16 – 21 óráig, szombaton, vasárnap 9 – 21 óráig tekinthetik meg. De helyesebb a kóstolhatják meg kifejezés. A vinotéka közreműködésével létrejött kezdeményezésen a következő borvidékek jelennek meg: tokaj-hegyaljai borvidék – Oremus Pincészet; somlói borvidék – Tornai Pincészet; szekszárdi borvidék – Vesztergombi Ferenc; villányi borvidék – Bock József; egri borvidék – Egri Bormíves Céh; tolnai borvidék – Eurobor Kft.; mátraaljai borvidék – Nagyrédei Szőlőskert Rt.; neszmélyi borvidék – Hilltop Pincészet.
A Győri Nyárhoz kapcsolódó friss hír, hogy a Promenádhangversenyt a Széchenyi téren holnap este kilenc órakor rendezik. Esőhelyszín a Richter Terem.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb trió: egy lány, két kisfiú

Hármas ikrek látták meg a napvilágot hétfőn a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban. A győri Polócz… Tovább olvasom