Kisalföld logö

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 14°C | 26°C Még több cikk.

Győzike bezúzatja első szólólemezét

Első szólólemezén olyan számok hallhatóak, amelyeken hamisan énekel, és még káromkodik is.

Lejáratta producere és a kiadója. Ezt maga Győzike gondolja így, akinek első szólólemezén a végleges felvételek helyett olyan számok hallhatóak, amelyeken hamisan énekel, és még káromkodik is. A roma rapper perre készül, úgy gondolja, készakarva próbálják meg tönkretenni.
 
Győzike káromkodik első szólólemezén. A rapper teljesen elhűlt, amikor a hétvégén végighallgatta Családom közt című albumát, azon ugyanis nem az egyeztetett dalok szerepelnek. A sztár egész hétvégéje arra ment rá, hogy kinyomozza, mi állhat a szarvashiba hátterében. Választ a producertől kapott, aki lapunknak is készségesen mesélte el a baklövés történetét.

– Elkészítettük belső használatra a lemez egy vicces változatát. Ezeken Győzike hamisan énekelt, és néha káromkodott. Pár darabot másoltunk ebből az anyagból, Győzinek is megmutattuk, tetszett neki, jókat nevettünk rajta, de senki nem gondolt arra, hogy ez egyszer a boltokba kerülhet – magyarázta lapunknak a történteket Orbán Tamás producer. – A kiadóban hagytunk egy példányt, amely mára szőrén-szálán eltűnt. Valószínűleg ebből a lemezből másolhattak néhányat a gyártás során, így kerülhettek a terjesztett korgongok közé.

Az RTL Klub sztárja roppant dühös munkatársaira, nem érti, hogy egy profinak tartott stáb miként követhet el ilyen amatőr hibát. 

– Le akar járatni a producer és a kiadó. A Romanticot már tönkretették, most engem is ki akarnak csinálni. Bíróságra fogok menni, feljelentem őket! – dühöngött Győzike, aki úgy érzi, megszégyenítik.

A producer szabadkozik, állítja, hogy nem tehet a bakiról.

– Én biztos, hogy a jó anyagot adtam le. Nem értem, hogyan kerülhetett a rossz változat  utcára – fűzte a botrányhoz Orbán. – Győzike sokszor bekattan, de szerintem egy hét múlva már nevetni fog az egészen, és ő lesz a világ legboldogabb embere, ugyanis a lemez vezetni fogja az eladási listákat.

A Gáspár család feje a jóslatok ellenére hajthatatlan, azonnal intézkedett, hogy bezúzzák az őt lejárató korongokat.

– Nem érdekel semmi, hétfőn feljelentem a producert és kiadót is. Mindegyik album rossz, végignézettük a kiadónál valamennyit. Pár napba beletelik, amíg összegyűjtik és bezúzzák a rossz anyagot, de már gyártják a jó változatot.

 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb mérnököket keresnek

A Philips kft. Győr legnagyobb üzletága az autóipari, amely az autórádiók piacán olyan nagy vevőknek szállít kazettás, CD-s és DVD-s autórádió-meghajtókat, mint a Siemens, a Becker, a Chrysler és a Visteon cég. A Philips kft. győri üzemében most indították el az úgynevezett kiválósági programot, amelynek célja, hogy a munkahibahatár közelítsen a nullához. Tovább olvasom