Kisalföld logö

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 16°C | 26°C Még több cikk.

Kikerültek a soproni helyi TV-k az UPC analóg csomagjából

Olvasóink nem értették: miért került ki az UPC analóg csomagjából a Pulzus TV és a Sopron TV. Utánajártunk.

"Sopronban a hét elején az UPC analóg (Kábel tv Bronze) csatornakiosztásából eltűnt a Sopron TV és a Pulzus TV. Pont a kettő helyi televízió adás. A digitálison ugyan úgy fogható, de ne mindenkinek van ilyen előfizetése. Nem tudom ezzel mit akar elérni a szolgáltató de úgy gondolom, hogy a helyi tv-nek minden csatornában ott kellene lennie!

Talán ezzel a húzással nagyobb díjcsomag váltásra akarja ösztönözni az előfizetőket? Nem gondolva arra, hogy sok embernek azért van az analóg díjcsomagja, mert nincsen szüksége más csatornákra? Ráadásul az ára változatlan maradt persze mínusz kettő csatorna után is" - írta olvasónk.

S hasonló tapasztalatokról számolt be azon televízió néző is, aki személyesen kereste fel szerkesztőségünket.

Mint azt portálunk megtudta, a szolgáltató úgy kötött szerződést a helyi televíziókkal, hogy amennyiben bekerülnek a digitális csomagba, akkor kikerülnek az analógból.

Információink szerint országszerte ez az eljárás. A váltás egyik oka az lehet, hogy a digitális előfizetéssel rendelkezők aránya meghaladta a hetven százalékot.

- A legjobb állapot természetesen az átmeneti volt, amikor mind a két csomagban elérhetőek voltunk - fogalmazott Boronkay Gusztáv, a Pulzus TV-t üzemeltető Pannon Sopron Kft. ügyvezető igazgatója.

- Ám ez véget ért, a hét elejétől valóban csak digitálisan fogható a televízió. Továbbra is az a célunk, hogy mind szélesebb körhöz érjünk el. Így azok, akik lemaradtak az adásról, visszanézhetik azt a www.pulzustv.hu oldalon.  
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megújulni, alkotni és adni! - Film készült a soproni költő versei alapján - videó

A soproni Tarsoly Beke Tamás verseiből forgatott rövidfilmet a soproni származású Gallai József. Nemzetközi fesztiválokra is vinnék az alkotást. Tovább olvasom