Kisalföld logö

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 29°C Még több cikk.

Az Amazon Győrtől 80 kilométerre hatalmas logisztikai központot létesít

Új logisztikai központot nyit a szlovákiai Szered mellett az Amazon webáruház, a beruházásról többéves tárgyalások után döntött az amerikai társaság azt követően, hogy a logisztikai központ megnyitására a csehországi Brünn mellett nem kapott engedélyt. A központban ezer embert fognak alkalmazni.
Az Amazon szeredi logisztikai központját őszig akarják üzembe helyezni, több mint 60 ezer négyzetméteren, ami körülbelül nyolc focipályának megfelelő terület - írja az Új Szó. Szlovákiában ez lesz a legnagyobb ilyen csarnok.

Nem ez lesz az Amazon első szlovákiai érdekeltsége, 2011 februárjában nyitott meg Pozsonyban egy központot, ahol 850 gazdasági szakértőt, menedzsert, ügyfelekkel való kapcsolattartásért felelős szakértőt és elemzőt foglalkoztat. Az új logisztikai központban a következő három éven belül akarják fokozatosan alkalmazni az ezer embert, nem hivatalos információk szerint viszont az alkalmazottak száma a továbbiakban a háromezret is elérhetné. 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Brüsszelben emelt szót Fazekas az élelmiszerek minősége miatt

Elfogadhatatlan, hogy egyes cégek másodrendű uniós állampolgároknak tartják a közép-kelet-európai lakosokat - jelentette ki Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter hétfőn Brüsszelben. Tovább olvasom