Kisalföld logö

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Fantomképek a BMW egyterűjéről

A HVTM ügyes kezű olvasói segítségével készítettünk egy kis előzetest a rég várt BMW egyterűről.

BMW X55 by Hammer
Az elképzelés, hogy a BMW egyterűt készítsen, nem új keletű. Ez a kategória mind Európában, mind Észak-Amerikában igen népszerű, így a gondolat, hogy a BMW egyterűt készítsen, természetesen a gyár szakembereiben is felmerült. Ugyanakkor a buszlimuzinok, és más hasonlóan praktikus járművek nehezen egyeztethetők össze a német autógyártó sportos-elegáns arculatával.

BMW X33 by Andras
Egyes források szerint egy modell tervei el is készültek, de a vezetőség úgy ítélte meg, hogy a hagyományos egyterű forma nagyon kilógna a kínálatból, így a tervezetet törölték, de más oldalról közelítve a problémát új fejlesztési szálakat indítottak egy új, minden eddiginél tágasabb és praktikusabb BMW modell megalkotását tűzve ki célul.

A cég vezetésének nyilatkozataiból kiderült, hogy két csapat is dolgozik a probléma megoldásán: az RFK-1 és az RFK-2 egy kisebb és egy nagyobb modell lesz, és legalább az egyiket gyártani is fogják 2006 után. Ezek azonban már nem a klasszikus egyterű-formát követik az eddig
BMW X7 by Sezlony
kiszivárgott információk szerint, inkább egy tágas kombira emlékeztetnek, valahogy úgy mint a Mercedes R-osztály.

A HVTM virtuáltuning-mesterei is ezen a nyomon indultak el: az X7, az X55 és az X33 jelzésű modellek ugyan különféle típusokon alapulnak, de mindhárom fantomkép közös jellemzője a rövid orr, a hosszú kabin és a kombiszerű felépítés.

Forrás: http://www.hvtm.hu/

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kia Picanto: keleti édesség

Az új Kia Picanto a Kia flottájának legújabb tagja, mely az A szegmensben első helyet foglal el a belső tér nagyságát és az üzemanyag-gazdaságosságot illetően. A Picanto két változata négy vagy öt fő számára nyújthat kényelmes utazást, köszönhetően a különböző ülésvariációknak. A vezetőoldali légzsákkal szerelt KIA Picanto alapmodell ára 1.899.900 forint. Tovább olvasom