Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

Szomorú látványt nyújt ez a győri szelektív hulladékgyűjtő

A környékről a családi házakból rendszeresen ide teszik le a kommunális hulladékot, lomtalanítási hulladékot kezdve a rossz széktől, akkumulátoron át az autógumiig - írja olvasónk.

- Szeretném ha megjelenítenék a mellékelt fotót hátha az illetékeseknek megcsillan valami tenni akarás a szemében - írja olvasó-tudósítónk. - Sajnos nagyon rossz helyen van ez a hulladékgyűjtő Győr-Szigetben a Köztelek-Radnóti utcák sarkában eldugva. A környékről a családi házakból rendszeresen látunk kislattyogni emberkéket általában a nagyon kora reggeli órákban, és ide teszik le a kommunális hulladékot, lomtalanítási hulladékot kezdve a rossz széktől, akkumulátoron át az autógumiig. Förtelmes ahogy kinéz! Szeretnénk, ha a közterület felügyelet munkatársai erre is figyelnének! Illetve még jobb lenne, ha az illetékesek végre körülnéznének itt. Igazán rendbe tehetnék ezt a szelektív szigetet, de még jobb lenne, ha végre elköltöztetnék a területről!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Horgász négytusa vetélkedőt rendeztek Győrben

Horgász négytusa vetélkedőt rendeztek Győrben
Az eseménynek a Győr-Gyárvárosi és Elektromos Sporthorgász Egyesület adott otthont. A versenyen összesen 33 gyermek és ifjúsági horgász vett részt, köztük hat lány. Tovább olvasom