Elismerések

2024.04.26. 12:59

Szent György napján díjazták a rendőrkapitányság munkatársait Mosonmagyaróváron

Elismeréseket adtak át a Rendőrség napja alkalmából Mosonmagyaróváron a Városházán.

Mészely Réka

Fotó: Kerekes István

Magyarországon Sárkányölő Szent György napján tartják a rendőrség napját, aki a lovagok, a lovaskatonák, a fegyverkovácsok és a vándorlegények védőszentje. A mosonmagyaróvári Városházán is ünnepre gyűltek össze.

Árvay István mosonmagyaróvári polgármester kiemelte: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitánysággal közösen aláírt együttműködési megállapodás alapján minden évben pénzjutalomban részesíti a Rendőrkapitányság által kiemelkedő teljesítményük elismerésére előterjesztett munkatársakat. 

A városvezető kitért arra is, hogy amint a legutóbbi képviselő-testületi ülésen elhangzott beszámolóból kiderül, küzd nehézségekkel a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság. Ilyen a jelentős létszámcsökkenés. Hozzátette: az önkormányzat "vette a lapot", és a rendőrök munkakörülményeinek javítására támogatást nyújt.

A polgármester dr. Székely György alezredessel, a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság megbízott rendőrkapitánnyal együtt köszöntötte a díjazottakat. 

Ezúttal hét ügyviteli alkalmazottnak adtak át elismerő oklevelet a Városháza dísztermében. Pénzjutalomban részesült: Berki-Gulyás Éva ügykezelő, Gősi Teréz ügykezelő, Kilhoff Gergelyné ügykezelő, Kóczián Endréné ügyviteli segédelőadó, László Gabriella ügyviteli segédelőadó, Pinke Judit szakügyintéző és Samu Beáta ügykezelő. Balikóné Gyökeres Anita ügyviteli segédelőadó nem tudott jelen lenni, később kapja meg emléklapját.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában