Kisalföld logö

2019. 06. 24. hétfő - Iván 18°C | 28°C Még több cikk.

Szokásos koreográfia

Az ETO-ból a combsérüléssel bajlódó Böjte mellett hiányzott vírusos fertőzés miatt Miriuta, Bajevszki és Nicsenko, míg a hazaiaknál az eltiltott csapatkapitányra, Dvérire és a beteg Szalaira nem számíthatott Csank János.
6. p: Szabó T. egy csel után 23 méterről lőtt, s a labda nem sokkal zúgott el a léc fölött.

8. p: Szabó T. indítása után Savu perdített a 16-oson belülre betörő Voicu elé, akit Regedei buktatott, s a játékvezető a 11-es pontra mutatott. A büntetőt Savu a balra mozduló Sebők mellett a jobb kapufára lőtte.
16. p: Tóth B. 19 méteres, ballábas lövését védte szépen Sebők.

illusztráció
20. p: Németh N. kicselezte a védőjét, de 12 méteres lövését védte Tudor.

23. p: Varga Z. jobb oldali szabadrúgását a hosszú oldalon érkező Regedei visszafejelte, amelyről a berobbanó Jäkl centiméterekkel maradt le.

27. p: Hercegfalvi remekült ívelt Medved elé, aki nagy helyzetben 14 méterről fölélőtt.

28. p: Hercegfalvi vette le a labdát a körülményeskedő Nyilastól, majd nagy helyzetben 13 méterről flegmán Sebők kezébe emelt.

34. p: Szabó T. jobb oldali szabadrúgását követően egymás után többször is veszélyben volt a győri kapu, de a hazai csatárok nem tudtak élni a lehetőségekkel.

36. p: Regedei előreívelését Németh N. lefejelte Herczeg elé, akinek 10 méteres lövését bravúrral védte Tudor.

52. p: Varga Z. ugratta ki Kalinát, aki ütközött a kifutó Tudorral, s a labda a győri játékos térdéről alig pattant a kapu fölé.

56. p: Herczeg lódult meg a balszélen, remekül cselezte ki Kollert, majd a kifutó Tudor mellett 7 méterről a bal kapufát találta telibe.

61. p: Voicu húzott el a balszélen, beadása teljesen üresen találta Savut, ám a csatártól 8 méterre a kaputól, óriási helyzetben elpattant a labda.

63. p: Egy jobb oldali beadást követően a kimozduló Sebők öklözte ki a labdát, amelyet 20 méterről Schwarcz emelt vissza, s a lövés centiméterekkel suhant el a léc fölött.

65. p: Hercegfalvi jobb oldali beadása után röviden mentettek a védők és az érkező Schwarcz 10 méterről a kapu bal oldalába fejelt. 1–0.
75. p: Magasföldi szépen tálalt Hercegfalvi elé, aki jó ütemben ugratta ki Tóth Balázst, s az apró termetű középpályás 14 méterről kilőtte a bal sarkot. 2–0.

83. p: Tóth B. jobb oldali beadását Medved fél fordulatból 8 méterről lőtte mellé.

90. p: Voicu húzott el sokadszor a balszélen, visszagurítását Földes 14 méterről, nagy helyzetből csúnyán fölélőtte.

92. p: Voicu megint a győri védelem mögé került, ám Sebők bravúrral védett.

A felújítás alatt lévő székesfehéri stadionban lejátszott mérkőzésen kezdettől látszott, hogy az ETO elsősorban a védekezésre fekteti a fő hangsúlyt, s az úgynevezett 4–5–1-es taktikát felállást alkalmazza. A találkozó elején gyorsan vezetést szerezhettek volna a hazaiak, ám a büntetőt elhibázta a Videoton román idegenlégiósa, Savu.

Ezt követően is többet birtokolta a labdát a székesfehérvári gárda az egyértelműen kontraakciókra játszó győriekkel szemben. Fordulás után ETO-helyzetekkel folytatódott a találkozó, ám negyedóra elteltével újra fölénybe került a hazai együttes. Ekkor már a mezőnyfölény gólokban is megmutatkozott, s a hajrában akár kiütéses győzelmet is arathatott volna Csank János legénysége.

Összességében egy közepes iramú, de sok helyzettel tarkított találkozón a Videoton teljesen megérdemelten nyert az idei harmadik bajnoki mérkőzésén is eredménytelennek bizonyuló győri gárda ellen.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénteken indul a Budapest Rallye

Az idei I. osztályú rallye bajnokság vezető pozíciójából várja a péntek délutáni rajtot az OMV Best… Tovább olvasom