Kisalföld logö

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek -1°C | 12°C Még több cikk.

Selymesnek kell Fehér és Hanák

Az FC Sopron többségi tulajdonosa az FTC mérkőzés után felmondott két játékosának.

A kiszivárgott hírek szerint Vízer László többségi tulajdonos két focistát küldött el a csapattól.
Érdekes és meglepő hír látott napvilágot az FC Sopron csapatával kapcsolatban: a tulajdonos két meghatározó játékost rúgott ki. A történet röviden: a soproni klub többségi tulajdonosa, Marius Vízer a Fradi ellen a "túlórában" valóban bosszantó módon elveszített összecsapás után bement az öltözőbe s ott bejelentette: a csapat két meghatározó játékosára, a szezonzáró meccsen az eltiltott csapatkapitány, Bagoly Gábor helyett a csapatkapitányi karszalagot viselő Fehér Zoltánra, valamint az egész ősszel végig egyenletesen, megbízhatóan teljesítő - leszámítva a REAC elleni mecsen vétett nagy hibáját, amelyből vereséget érő tizenegyes lett - Hanák Viktorra nem számít a jövőben.

A szezon elejétől nézve már jónéhány futballista távozott az FC Sopron csapatától. Ion Dumitra román középpályás még a szezon előtt ment, majd következett szerződésbontás Zomborival és Lazic-csal. A középpályások távozása után két csatárral is szerződést bontott a klub, előbb a román Radu Luca, majd Fülöp Zoltán távozott. A múlt hét végán újabb négy labdarúgó intett búcsút az FC Sopronnak: Dudás, Landerl, a saját nevelésű Varga Adrián és Vén.

A Fehér és Hanák távozásáról szóló hírt Gőbl Gábor, a soproni klub ügyvezetője  pletykának minősítette. Hozzátete: az ősz szakmai értékelése után, ha lesz változás a keretben, arról természetesen - ahogy eddig is - azonnal tájékoztatja a klub a közvéleményt.
A szakvezető, Selymes Tibor a következőket mondta:

- Azzal kapcsolatban, hogy a tulajdonos bent volt-e az öltözőben s hogy kinek mit mondott, azért nem tudok mit mondani, mert akkor éppen a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón voltam és értékeltem a találkozót. Később hosszabb beszélgetést folytattam a csapatról Vízer úrral, amelyen ő is közölte velem észrevételeit. Hétfőn néhány játékos részére fizikai felmérést végeztünk, a többieknek fakultatív edzés volt, amelyen Fehér és Hanák is ott volt.

Kedden még lesz egy edzésünk, utána pedig évadzáró vacsora. Annyit még az egészhez hozzátennék, nekem a tavaszi szezonra minden olyan labdarúgóra szükségem van, akik a Ferencváros elleni mérkőzés időpontjában az FC Sopron keretének tagjai. Bár többször is próbáltuk - Marius Vízert, a klub többségi tulajdonosát lapzártánkig nem sikerült utolérnünk. 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyenge szezonzárás

A Diósgyőr alacsony színvonalú mérkőzésen egy góllal nyert Győrben a Borsodi Liga őszi utolsó… Tovább olvasom