Zlatan nem értette a tréfát

Trinidad és Tobago szövetségi kapitánya szerint csapata még további váratlan dolgokat produkálhat a VB-n.
Leo Beenhakker

Leo Beenhakker, a svédek elleni gól nélküli döntetlennel hatalmas meglepetést okozó Trinidad és Tobago válogatottjának szövetségi kapitánya szerint csapata további váratlan dolgokat is produkálhat még a tornán.

„ Ellenfelünk sztárjai az Arsenalból, a Barcelonából vagy a Juventusból érkeztek, a mi meghatározó játékosaink a Jabloteh, a Wrexham és a Gillingham együtteseiben szerepelnek, Larssonék szerintem még nem is hallottak ezekről a gárdákról – mondta Beenhakker. – A meccs után többen megkérdezték, hogy minek köszönhetjük a bravúros pontszerzést. Mindenkinek ugyanazt válaszoltam: nem kaptunk gólt. Nincsenek nagy titkok, minden futballistám a maximumot nyújtotta és hihetetlen nagy szerencsénk volt.”

A lefújás után a tréner sokáig beszélgetett Zlatan Ibrahimoviccsal, majd a svéd klasszis hirtelen otthagyta Leo Beenhakkert.
„ Zlatan az Ajax Amsterdamban a játékosom volt, felidéztük a közös időket. Akkor hagyott ott, amikor megköszöntem a segítségét a pontszerzésünkben és azt mondtam neki viccesen, hogy úgy viselkedett velünk, ahogy egy igazi jó barátnak kell. Később elnézést kértem tőle a tréfáért.”