Elutasította a Chelsea-t Ronaldinho

Ronaldinho, a jelenkor legelismertebb futballistája a Sunday Mirror című lapnak beszélt arról, hogy próbálta megszerezni a Chelsea, de nemet mondott az ajánlatra.

Ronaldinho, a jelenkor legelismertebb futballistája a Sunday Mirror című lapnak beszélt arról, hogy próbálta megszerezni a Chelsea, de nemet mondott az ajánlatra, hogy korábban a Manchester Unitedot is kikosarazta. Mint mondja: a pénz nem játszik szerepet döntéseiben, amíg jól érzi magát a Barcelonában, addig marad.

“Megvolt a lehetőségem, hogy a Manchester Unitedba igazoljak, de nemet mondtam, miért mondanék akkor igent a Chelsea-nek” kezdte a brazil Ronaldinho. “Szeretek Spanyolországban élni, eszem ágában sincs elhagyni a Barcelonát.”

Nehéz elképzelni, hogy egy másik klubban boldogabb lenne, magyarázta a futballista, nincs olyan csapat, ahol jobban érezné magam. Arról is beszélt, hogy számára nem a pénz, hanem a lelki tényezők a döntőek.

“Hiszek a hűségben” folytatta. “Úgy érzem, én ide tartozom. Ezen a véleményemen csak akkor változtatnék, ha a Barcelona el akarna adni engem. De erre utaló jeleket nem tapasztaltam. Franciaországba szerződnöm hiba volt, de itt minden tökéletes a számomra.
Megtapasztaltam, hogy a pénz nem tesz boldoggá. Ha nem vagy boldog a munkádban, a pénz sem kompenzálja a csalódottságodat. Nem számít az életben, hogy ki vagy, ha nincsenek céljaid, amiket megvalósítasz.”

Esti Hírlap/hirado.hu