Kisalföld logö

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Audi ETO - Orbán Adrienn: cél a triplázás, jövőre BL-címvédés - online interjú

A Győri Audi ETO jobbszélsője, Orbán Adrienn válaszolt a kisalfold.hu olvasóinak kérdéseire.


Az online interjú véget ért, a kérdések és válaszok:

pacsibácsi: -
Szia Orbisz! Gratulálok az eddigiekhez, még a kupát húzzátok be. A kérdésem az lenne:

- 1. végre látsz-e arra esélyt, hogy stabilan bekerülj a válogatott keretbe?

Orbán Adrienn: Igen, idén sok játéklehetőséget kaptam, úgyhogy nagyobb esélyem van stabilabban ott lenni a válogatottban.

- 2. hogyan fértek majd meg egymás mellett Bódival?

Már játszottam vele a válogatottban, akkor sem okozott problémát az együttműködés, mind a ketten csapatjátékosok vagyunk. Nem hiszem, hogy ezzel lesz probléma, de továbbra is az a célom: minél többet hozzátegyek sikerekhez, így minél többet pályán lehessek.

- 3. mi a terved az öt dohánytrafikkal?

Értesültem erről a pályázatról. Mivel kereskedelmi középiskolába jártam és pénzügyi diplomával rendelkezem, gondoltam, megpróbálom ezt a lehetőséget, hiszen már 27 éves leszek és gondolnom kell a jövőmre a kézilabda után. Amíg tart a pályafutásom, addig mindenképp a kézilabdára koncentrálok, az a legfőbb célom, hogy ott érjem el a céljaimat. Addig bátyámtól kapok segítséget, aki szintén jártas a kereskedelemben és a logisztikában. Később pedig erre alapoznám a jövőmet.


Orbán Adrienn
Orbán Adrienn

villamosvezető: - Kedves Adrienn! Gratulálok a szép teljesítményéhez! Ön mint trafik nyertes akinek családi szálai szorosan a Fidesz győri városvzetéshez köthetőek, hogy tudja majd sportpályafutását a trafikos üzlet szoros munkarendjéhez igazítani? Nem fog a cigararetta árusítás a sport rovására menni?

Köszönöm a gratulációt! Mindent összefoglaltam az előző kérdésre adott válaszomban.

Dávid: - Szia Adri! Hogyan értékeled a játékod ebben az évben az előző évekhez képest? Üdv: Dávid :)

Szia Dávid! Úgy érzem, hogy sokkal több játéklehetőséghez jutottam, mint az előző években. Sikerült is élnem vele, de még több is lehet bennem, ezt jövőre meg is szeretném mutatni.

AIstvan: - Kedves Adri! Gratulálok a BL győzelemhez és a Te szép teljesítményedhez is! Bár az ETO a korábbi években is meggyőző játékot mutatott, az igazi áttörés 2013. május 11-én következett be. Köszönöm szépen Neked a BL döntő után készített közös fotót a serleggel. Tavaly a IV. Kézilabda Szakmai Nap után azzal köszöntem el Tőled, hogy remélhetőleg ebben az évben nem lesz módunkban ott találkozni. Kívánom, hogy decemberben Neked Újvidéken és Belgrádban legyen jelenésed.

- Miben látod az előrelépést a korábbi évekhez viszonyítva?

Ambros Martin ahhoz ragaszkodik, hogy csapatként kell működnünk a pályán, ami azt jelenti, hogy mindenkire szükség van. Mindenki játéklehetőséghez jut és így hozzá tud tenni a sikerhez. Ezzel a csapategységgel sikerült idén megnyernünk a Bajnokok Ligáját. Tavaly egy hajszál hiányzott, de idén már minden összeállt.

- Mennyi időt igényel egy ennyire szervezett védekezés összecsiszolása?

- Tavaly nyáron kezdtük meg az új edzővel, Ambrossal a munkát, hogy a védekezésünkre fektessük a hangsúlyt, rengeteget gyakoroltunk és minden edzésen a maximumot nyújtottuk. Úgy érzem, egy év elég volt ahhoz, hogy a szezon végére elérjük a célunkat és a tökéleteset hozzuk ki magunkból.

- Naponta hány órát töltötök edzéssel? S milyen megoszlásban? Délelőtt-délután, vagy csak napjában egyszer?

- Változó, hétfőn-szerdán-pénteken egy, kedden - csütörtökön kettő edzés volt naponta. De ez mindig attól függöt, hogy melyik napra estek a mérkőzések. Ha hétközben volt bajnoki, akkor borult a menetrend, de naponta átlagban négy-öt órát is edzéssel töltöttünk/töltünk.

- Kaptok egyéni edzésprogramot is, vagy mindent a közös foglalkozáson végeztek el?

- Mindent közösen, néha kaptunk egyénileg edzéstervet, de mindenki maga érezte, hogy mennyit kell külön erősítenie.

Sportos: - Ki a legjobb barátnőd a csapatban?

- Mindenkivel nagyon jó a viszonyom a csapatban, a legjobb barátnőm Kovacsics Anikó. :)

- Szerinted a hétvégi kupadöntő is olyan sima lesz mint a bajnokság?

- Mi erre a kupadöntőre is az elvárásoknak megfelelően készülünk, a célunk, hogy triplázzunk, azaz a bajnoki, és a BL-győzelem után Magyar Kupa győztesek legyünk.  

- Milyen érzés a BL-döntőt Veszprémben játszani és nem Győrben?

- A világon nekünk van az egyik legjobb, ha nem a legjobb szurkolótáborunk. Ezt Veszprémben is bizonyították, teljesen hazainak éreztük a hangulatot. Amikor pedig megérkeztünk Győrbe, hihetetlen tömeg várt minket a városháza előtt, felejthetetlen pillanat volt, köszönjük a szurkolást!

- Amikor a 2009-es szezonban visszatértél Győrbe, a 22-es lett a számod. Miért ezt a számot választottad? Az ETO-nál Te válaszhatod meg a számod, vagy úgy adják?

- Vácon három évig a 2-es mezben játszottam, mikor visszajöttem a Tomori Zsuzsi viselte ezt, ezért gondoltam a 22-es számra. Akkor voltam egyébként 22 éves. Szóval a választásban én döntöttem.

- Mi játszódott le benned/bennetek, amikor a BL-elődöntőben a Valcea állt továbbjutásra? Nehéz pillanatok voltak?

- Az a mérkőzés nem úgy alakult, ahogy mi elterveztük. A Valcea egy nagyon jó csapat, nagyon jól felkészültek a játékunkból, de az 50. percnél történt egy fordulat, amikor átvettük az irányítást. Onnantól azt játszottuk, amit mi tudunk, és egy fantasztikus hajrát produkáltunk, újjászülettünk. A közönség ott is plusz erőt adott a csapatnak.

kézifan: - Mit gondolsz, Radicevic távozása után több szerepet kaphatsz a BL meccseken is?

- Igen, jövőre még több lehetőség adódhat, ezzel szeretnék továbbra is élni, minél több góllal megörvendeztetni a szurkolókat, győzelemhez segíteni a csapatot.  

- Győrnek hamarosan lesz még egy NB I-es kézilabda csapata. Figyeled a férfiak munkáját?

Igen, nagyon örülünk, hogy a fiúknak sikerült a feljutás, büszkék vagyunk rájuk és drukkolunk nekik, hogy minél jobb eredményt érjenek el.

- Néhány klubcsapat átalakul a nyáron. Mit gondolsz, úgyanilyen könnyen nyeritek ismét a bajnokságot, vagy lesznek nehezebb meccsek?

- Csak egy-két átigazolásról hallottam, szerintem jövőre is a Fradival lesznek nagy csatáink.

- A nemzetközi prond is folyamatosan változik, és nyilván a címvédőt szeretné legyőzni minden csapat Európában. Cél a BL címvédés?

- Természetesen célunk a címvédés, de ismét rengeteg munka vár ránk. Állunk elébe! :)

Drukker: - Egy magánéleti kérdés? Van barátod? Komoly? Esküvő?

- Igen, van párom, de a magánéleti dolgokról nem szeretnék többet elárulni.

- Mivel töltöd a kupadöntő után a nyarat? Mennyi idő marad a pihenésre?

- Idén a kupadöntő után még válogatott összetartás lesz, utána jöhet a pihenés. Mintegy egy hónapunk lesz arra, hogy feltöltődjünk. Nyaraláson még nem volt időm gondolkodni.

Bálint: Szia Adrienn! A BL meccsekre hány órát készültetek naponta? A döntő visszavágójánál annyira látszott a játékotokon, hogy ezt nem fogjátok elveszteni. :) Örülök a BL-győzelmetekhez. :D
Üdv., Bálint

- Köszönjük szépen, minden percünkben fejben is úgy készültünk, hogy ezt a döntőt nem veszíthetjük el, tudtuk, hogy jobb csapat vagyunk és ezt meg kell mutatnunk. Az első perctől kezdve magabiztosak voltunk, és bebizonyítottuk, hogy idén az egész éves teljesítményünk alapján mi érdemeljük meg a Bajnokok Ligája győzelmet.

Köszönöm szépen a kérdéseket, remélem mindenkinek sikerült válaszolnom! Azon leszünk, hogy jövőre is ugyanilyen örömöket szerezzünk a városnak és a szurkolóinknak. További szép napot kívánok minden Olvasónak! :)


Előzetes

A BL-győzelem után, de még a Magyar Kupa hétvégi döntője előtt a szerkesztőségünk vendége lesz Orbán Adrienn. (Csütörtök délután fél 3.)

Kérdezzen a Győri Audi ETO játékosától már most, a hozzászólásokban, vagy küldje el kérdését az online@kisalfold.hu e-mail címen


Orbán Adrienn
Orbán Adrienn

Olvasóink írták

 • 10. umberto 2013. május 25. 20:40
  „Egy győri kézilabda BL-győztes jobbszélsőnek hirtelen eszébe jut dohánytrafikra pályázni. Tök magától, tök véletlenül. És tök véletlenül a fater is ott van a tűz közelében. Ez persze nyilván mind véletlen.

  Jééé. És a jobbszélső trafikot nyer! Ötöt!

  És olyanok pedig nem nyernek, akik egyébként dohánytrafikosok, már évtizedek óta, nem pedig nőikézi jobbszélsők.

  Ez egy röhej. És szégyen, ha a Győri Audi ETO ezt eltűri. Ha akár Győr, akár az Audi adja ehhez a nevét.

  Ott voltan évek óta minden fontosabb meccsen. ÉS AKKOR ÉN MOST MENJEK KI JÖVŐRE IS SZURKOLNI AZ ETO-NAK, ÉS ÜNNEPELJEK, HA EGY ÖTSZÖRÖS TRAFIKGYŐZTES GÓL LŐ? A KÖZTUDOTTAN ZSÍROZOTT PÁLYÁZATON? NEM FOGOK!

  ÉS EHHEZ A CIRKUSZHOZ AZ AUDI ADJA A NEVÉT? Lelke rajta.”
 • 9. polgar79 2013. május 25. 09:43
  „8. Beretta84
  "egyébként minden vállalatnál használnak használnak ´´ céges ´´ autót ingyen és bérmentve, + korlátlan Km és üzemanyag......"
  De ennyit! Le lehetne a napi üzemanyag költségből fagyasztani a csarnokokat de arra egyenlőre nincs keret. Amíg a gépek bírják a hőséget addig nincs gond.”
 • 8. Beretta84 2013. május 24. 08:17
  „6. Mankapunka 2013.05.23. 15:40 Miről beszélsz kis lány ??? Ne keverd állandóan a kakit !!!
  7. Bali01 2013.05.23. 20:24 Az általad sok IN - es majom nem lenne Győrben valószínű a városunk sem itt tartana....
  gondolkozzatok mielőtt firkáltok..!!! Bali01 egyébként minden vállalatnál használnak használnak ´´ céges ´´ autót ingyen és bérmentve, + korlátlan Km és üzemanyag......”
 • 7. Bali01 2013. május 23. 20:24
  „6.
  Mert ingyen-kölcsön autóval mindent lehet,nem szoktad meg még a sok IN -es majmot?”
 • 6. Mankapunka 2013. május 23. 15:40
  „Szia!

  Miért van az, hogy bármelyikőtök kap egy céges audit, akkor fittyet hánytok mindenkire az utakon, utána meg a szurkolóink duma?”
 • 5. obalint 2013. május 23. 15:11
  „Szia Adrienn!
  A BL meccsekre hány órát készültetek naponta? A döntő visszavágójánál annyira látszott a játékotokon, hogy ezt nem fogjátok elveszteni. :)
  Örülök a BL-győzelmetekhez. :D
  Üdv
  Bálint”
 • 4. vigaszsag 2013. május 23. 13:46
  „Ha a sportoló csak a sportból akar megélni, akkor azért szidják.
  Ha a végzettségének megfelelően több lábon akar állni, akkor az a baj.
  Tényleg, Adriennek mi is a végzettsége?”
 • 3. AIstvan 2013. május 22. 11:52
  „Kedves Adri!

  Gratulálok a BL győzelemhez és a Te szép teljesítményedhez is!
  Bár az ETO a korábbi években is meggyőző játékot mutatott, az igazi áttörés 2013. május 11-én következett be.

  Miben látod az előrelépést a korábbi évekhez viszonyítva?
  Mennyi időt igényel egy ennyire szervezett védekezés összecsiszolása?
  Naponta hány órát töltötök edzéssel? S milyen megoszlásban? Délelőtt-délután, vagy csak napjában egyszer?
  Kaptok egyéni edzésprogramot is, vagy mindent a közös foglalkozáson végeztek el?

  Köszönöm szépen Neked a BL döntő után készített közös fotót a serleggel. Tavaly a IV. Kézilabda Szakmai Nap után azzal köszöntem el Tőled, hogy remélhetőleg ebben az évben nem lesz módunkban ott találkozni. Kívánom, hogy decemberben Neked Újvidéken és Belgrádban legyen jelenésed.”
 • 2. villamosvezető 2013. május 21. 16:55
  „Kedves Adrienn!
  Gratulálok a szép teljesítményéhez!
  Ön mint trafik nyertes akinek családi szálai szorosan a Fidesz győri városvzetéshez köthetőek, hogy
  tudja majd sportpályafutását a trafikos üzlet szoros munkarendjéhez igazítani?
  nem fog a cigararetta árusítás a sport rovására menni?

  További sikereket kívánok!”
 • 1. pacsibácsi 2013. május 21. 14:26
  „Szia Orbisz!

  Gratulálok az eddigiekhez, még a kupát húzzátok be.
  A kérdésem az lenne: 1. végre látsz-e arra esélyt, hogy stabilan bekerülj a válogatott keretbe?
  2. hogyan fértek majd meg egymás mellett Bódival?
  3. mi a terved az öt dohánytrafikkal?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bunda - Vádemelés 45 személlyel és 32 mérkőzéssel kapcsolatban

A Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) összesen 45 terhelttel szemben, 32 különböző mérkőzéssel… Tovább olvasom