Kisalföld logö

2018. 12. 10. hétfő - Judit 3°C | 7°C Még több cikk.

Választás 2018 - Sopronban kisorsolták a sorrendet

Kisorsolta a választási bizottság, hogy az április 8-i országgyűlési választásokon a soproni választókerület szavazólapjain milyen sorrendben szerepelnek a jelöltek.
A parlamenti képviselő-választásra történő jelöltállításra az egyéni jelöltek részére hétfő 16 óráig volt lehetőség. Egy órával később tartották meg a sorsolást, amin valamennyi jelölt részt vett, függetlenül attól, hogy nyilvántartásba vételükről még nem született döntés. Hivatalos induló csak akkor lesz a jelöltből, ha a leadott ajánlásaiból legalább ötszáz érvényesnek is bizonyul.

Jelenleg tizenhét nevet tartalmaz a soproni választókerület szavazólapja, amelyen a következő sorrendben szerepelnek a jelöltek: 1. Izsó József (Hajrá Magyarország), 2. Szakács Gyula (LMP), 3. Kiss Anita (Origó Párt), 4. Nyúl-Tóth Gábor (Kell az Összefogás), 5. Babos Zoltán (Magyarországon Élő, Dolgozó és Tanuló Emberek Pártja), 6. Kőfalvi Attila (A Mi Pártunk – IMA), 7. Szendi Krisztián (Iránytű Párt), 8. Horváth Skolasztika (Szegény Emberek Magyarországért Párt), 9. Brand Tara (független), 10. Czakóné Kövér Hajnalka (NET Párt), 11. Barcza Attila (Fidesz–KDNP), 12. Kádár Katalin Margit (Összefogás Párt), 13. dr. Brenner Koloman (Jobbik), 14. Supka-Kovácsné Holzhofer Tünde (Momentum), 15. Póczik Roland (MSZP–Párbeszéd), 16. Guba Anikó (Sportos és Egészséges Magyarországért Párt), 17. Tichy-Rács József (Magyar Kétfarkú Kutya Párt).

Ez a lista tehát nem végleges, senki se jegyezze meg a jelölt számát, hiszen eshetnek ki nevek, sőt, a választásokig szövetségek is alakulhatnak vagy visszaléphet valaki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kilencven-százezer magyar dolgozik Ausztriában

Kilencven-százezer magyar dolgozik Ausztriában
Mintegy százezer magyar dolgozik Ausztriában, Igaz, ebben nem csak az ingázók, a kisalföldiek és a… Tovább olvasom