Kisalföld logö

2018. 12. 19. szerda - Viola -5°C | 3°C Még több cikk.

Inzultus az autóbuszon: megütötte az ellenőrt Sopronban

Sopron - A megbüntetett és magából kikelt illető az ellenőrt többször megütötte, aki könnyebb sérülést szenvedett.

Egy helyi járatú autóbuszon menetjegyek és bérletek ellenőrzését végezték.

Az egyik utas bérlete nem volt érvényes, ezért pótdíj megfizetésére kötelezte az ellenőr, amelyről csekket is adott. Az utas, egy 42 éves férfi erre kiabálni, hangoskodni kezdett, ezért a jegyellenőr le akarta szállítani az autóbuszról. A megbüntetett és magából kikelt illető ekkor az ellenőrt többször megütötte, aki könnyebb sérülést szenvedett. Hívták a rendőrséget, a járőrök pedig a kapitányságra előállították a férfit. Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt büntetőeljárás indult.

Olvasóink írták

70 hozzászólás
 • 70. Mankapunka 2010. január 21. 23:12
  „durva Az még szebb,mikor a mentőst verik,hogy mentse meg a "rokont".olyat kizárnám a közgyógyellátásból,aki orvost,mentőst,ápolót ver.”
 • 69. ellenőr 2010. január 21. 20:05
  „Általában Tisztelt Kamikáze azok vélekednek így akik már voltak pótdíjazva. De persze szólás szabadság megilleti önt is. De nem vagyunk egyformák , én nem érzem úgy ,hogy bárkit is provokálnák. Végre együtt kellene működni velünk mert a boltban is kikel fizetni azt a terméket , nem hozhatom el fizetség nélkül. Arról nem is beszélve ha a boltos rám szól , még én legyek felháborodott és véljem netán provokációnak ,hogy kimeri fizettetni az árut??? Ez van”
 • 68. durva 2010. január 21. 15:36
  „Milyen tróger ország ez a magyar! A balesethez kimenő rendőrt is megverik, nem csak az ellenőrt! Szar emberek szar országban! EZ VAN, EZ MAGYARORSZÁG!!!!!”
 • 67. Kamikatze 2010. január 21. 15:18
  „Peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

  Tudja kinek mesélje be, hogy nem provokálnak az ellenőrök! A karszalag mögé bújva meg lehet nézni hányszor élnek vele vissza. Lehet, hogy ez az egy eset véletlenül úgy történhetett, ahogy leírja, de a gyakoriság nem ezt mutatja. Nagyon sokszor elszalad a ló az ellenőrökkel!”
 • 66. ellenőr 2010. január 20. 19:40
  „Tisztelt véleményt nyilvánítók. Én úgy gondolom ha nem ismerik a részleteket akkor nehéz véleményt alkotni. Először is az utas bérletigazolvány és a bérlet száma nem egyezett ezért vették el az utastól a bérletét. Másodszor az utas szellemileg nem volt egészséges és ezt az ellenőrök tudták és ennek megfelelően finoman és udvariasan jártak el. Harmadszor a tisztelt utas nem tudta megemészteni ,hogy a bérletét elvették ezért erősen szitkozódott és követelte vissza a bérletét. Negyedszer az autóbusz hátsó felében tartózkodó fiatal brancs ezt halva elkezdte őt erősen hergelni. Megjegyzem a fiatalok közül is voltak olyanok akik pótdíjazásra kerültek. Ötödször a magából kikelt utas összetépte a pótdíját és csekkét ekkor a sértett ellenőr felkérte ,hogy szedje össze a szemetét és hagyja abba a szitkozódást különben hagyja el az autóbuszt. Persze az utas továbbra is szitkozódott és mivel nem volt hajlandó leszállni ekkor lettek kihívva a rendőrök. Az ellenőr nem kiabált , próbált higgadt maradni még akkor is amikor az utas megütötte a vállát többször is. Higgyék el az ellenőrök nem provokálnak. Üdv sértett”
 • 65. coolzsu 2010. január 19. 18:28
  „roberta, talán azért, mert az ellenőrök nem tudnak németül...ppp”
 • 64. Mankapunka 2010. január 18. 12:01
  „moderálva off”
 • 63. Zaraki_Kenpachi 2010. január 16. 22:46
  „Manka, egoista csak az tud lenni, akinek van mire annak lenni. Ha Te nem vagy például képbe a saját képességeiddel, akkor az a Te bajod, van, aki tisztában van vele, ha szúrja a szemed, akkor fejleszd Magad”
 • 62. roberta 2010. január 16. 22:16
  „T.Ellenörök!
  T.AutóbuszvezetőK!
  Nagyon kíváncsi lennék arra,hogy az osztrák jeggyel nem rendelkező utasokat miért nem bünetik meg?
  -miért nem szállitják le?
  -miért nem kiabálnak velük?
  megmondaná valaki?”
 • 61. soproni 2010. január 16. 13:49
  „61.Mert ugye egyből ütni kell,ha valaki nem a számunkra megfelelő hangnemben szól hozzánk? Mindenkinek naponta vannak hasonló élményei.......oldjuk meg pofonnal,vagy inkább győzzük meg az "ellenfelet" arról,hogy művelten és higgadtan is lehet problémákat megoldani ?”
 • 60. Fasírt69 2010. január 16. 11:15
  „Azért arra is kíváncsi lennék milyen hangnemen szólította fel az utast... Mert ha nem normálisan akkor lehet ezek után máshogy fog viszonyulni az emberekhez az az ellenőr :)”
 • 59. EDEM55 2010. január 15. 20:10
  „Bécsben évente egyszer látok ellenőrt, de akkor 12 rendőr kíséri... ez kő a mágyárnák is csáje... ebbő értünk :) gumibot-tonfa.. ez kell ide... aztán máris nem fog pofozkodni.. jól meg kell büntetni.. hogy jön ahoz hogy üssön egy másik embert és nem önvédelemből... Rendőrt az utcára!!!!”
 • 58. sólyom 2010. január 15. 18:15
  „Ebben az Országban mindenki azt csinál amit akar! Nézd meg hova jutottunk! Kivan a seggünk és félünk! Ha valaki a mindenkire érvényes közösségi szabályok szerint szeretne élni, azt jól pofán verik, vag ykiröhögik!
  A bliccelő nem a Te zsebedre utazik?”
 • 57. Mankapunka 2010. január 15. 17:27
  „Kamikatze Nem vagy egy kicsit nagyképű a szövegeddel amúgy,ne haragudj meg rám,de érezni az írásodból,hogy olyan egoista.”
 • 56. Mankapunka 2010. január 15. 16:52
  „jucuska40 Néhány utas is,mikor nem tudja miért késik a busz,és a sofőrt szidja.Pl. Árkádnál baleset,rendőr nem enged a Szent István útra,ez mind péntek délután.Ezért késett.”
 • 55. Kata7 2010. január 15. 16:00
  „Soproni kérdésére a válasz:
  Buszjegy ára elővételben:240Ft, buszvezetőnél:280Ft.
  Ennyiért tényleg nem érdemes "cirkuszt" rendezni.
  Igaz, hogy a bérlet majdnem 5500Ft, de, ha egyszer lejár a régi, akkor vagy vegyen jegyet, vagy a következő havi bérletet. Én mindig hónap végén veszem (félreteszem az árát), mivel nem mindig van nálam toll, hogy ráírhassam az igazolványszámot.A régin meg rajta van, amivel hazamegyek.”
 • 54. idurboy 2010. január 15. 15:48
  „üdv!szerintem simán megérdemelte és egyetértek jucuska40-nel.”
 • 53. Kamikatze 2010. január 15. 15:44
  „50-50% azt mondom soproni.

  50% : valóban olyan volt az ember, aki mindent ököllel próbál megoldani
  50% : válaszlépés az ellenőrrel szemben. Sopronban mikor ellenőrt láttam ők normálisak voltak, legalábbis a normálisabbjait küldték mindig Győrből, de Győrben akik maradtak azok a sofőrökkel kombinálva egy-két atyait megérdemelnének.”
 • 52. jucuska40 2010. január 15. 15:27
  „Néhány buszsofőr is megérdemelné:D”
 • 51. soproni 2010. január 15. 15:05
  „Nagyon eltértetek a tárgytól,de ez nem meglepő,mert minden cikk hozzászólásaira ez a jellemző. Mi van a pofozkodó pasival?Róla elfeledkeztetek? Akiből tettlegességet vált ki más ember viselkedése az a szememben nem más,mint egy agressziv,önuralmat nem ismerő,embernek nem nevezhető egyén.Általában azok ilyen"bátrak és erősek",akik erőfölénnyel rendelkeznek és soha nem a náluk jobb fizikummal rendelkezőkbe kötnek bele,hogy levezethessék az indulataikat.Nem vagyunk egyformák,sokan viselkednek megbotránkoztatóan,mert képtelenek felülkerekedni az érzelmeiken és értelmesen ,ésszel megoldani a felmerülő problémákat.Na ja.....így is ki lehet tűnni a többiek közül és felhívni magukra mások figyelmét.Aki így reagál egy őt jogosan ellenőrző és megbüntető személy eljárására,az valószínű,hogy olyan jellemű,hogy az ő viselkedése és életvitele is agressziót válthana ki a környezetében.Mennyi is egy buszjegy?Csak,hogy tudjam ebben az esetben mennyit ért a pofozkodó becsülete.”
70 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy rokkantosítás kálváriája

Az orvos szakértő megállapította, jár az ötvenszázalékos rokkantsági járandóság, ezt a szakértői intézet is elfogadta. Tovább olvasom