Kisalföld logö

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -6°C | 1°C Még több cikk.

KISALFÖLDI PRESZTÍZS DÍJ 2015.

Látványos díjátadó gála november 19-én Szekeres Adriennel, Trokán Péterrel és Gáspár Lacival.
A Presztízs-díj 14 éves történetében jelentős elismerést biztosított a gazdaságban és a közéletben vállalkozásoknak, szervezeteknek, cégüket jól és eredményesen vezető menedzsereknek Győr-Moson-Sopron megyében.

A Presztízs-díj alapítói azzal a szándékkal hozták létre ezt az elismerési formát, hogy jó példák során át mutassák be, miként lehet sikeres, a közösséget, a környezetet, a régiót, az országot gyarapító gondolatokkal értéket teremteni; munkát adni az embereknek; bevezetni a piacra újító, innovatív termékeket, azokkal üzleti lehetőséget, hasznot teremteni.
 Az eddigi díjazottak, az alapítókhoz csatlakozó kurátorok a garancia arra, hogy a Kisalföldi Presztízs Díj rangot és lehetőséget is ad azoknak, akik magukénak tudják. Büszkeséggel töltheti el a díj lehetősége a nevezőket is, akik évente készülnek a megmérettetésre, és a legjobbak közé jutnak be. A legjobb három-négy vállalkozásról forgatott kisfilm és pályázatuk alapján a Presztízs-grémium ‒ a Lapcom Zrt., a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamra, az Audi Hungaria Motor Kft., az OTP Bank Nyrt. Észak-dunántúli Régiója, a PricewaterhouseCoopers Könyvvizsgáló Kft., a Rába Járműipari Holding Nyrt., a Graboplast Zrt., a Leier Hungária Kft., a Győri Nemzetközi Ipari Park Kft. ‒ képviselői a látványos Presztízs-gála előtt egy-két nappal döntenek csak arról, kik kapják meg az adott évben a díjat.

A Presztízs díjátadó gálán méltó körülmények között, az országban egyedülállóan látványos módon adják át a díjakat. A díjazottak csak itt, a gálán tudhatják meg, hogy vajon átvehetik-e a Lebó Ferenc szobrászművész által készített értékes Kisalföldi Presztízs Díjat, amellyel együtt jár egy Kisalföld kommunikációs csomag is.
A Presztízs a gazdaság győri ünnepe, rangot ad azoknak, akik vállalják a felelősséget és pályáznak. A Presztízs a múlt elismerése, a jövő egyik záloga az üzleti világban és a közérdekű társadalmi felelősségvállalásban is.
IDE a fenti csatolt hirdetést kellene betenni.
 
KISALFÖLDI PRESZTÍZS DÍJ 2015. - 14. DÍJÁTADÓ GÁLAEST - 2015. november 19.; 19 óra, Győr Városi Egyetemi Csarnok (Győr, Egyetem tér 1.)

GÁLAMŰSOR: Szekeres Adrienn és zenekara, Trokán Péter és Gáspár Laci közreműködésével
Műsorvezető: Till Atilla

BELÉPŐJEGYEK KAPHATÓK!
 
JEGYVÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK:
Belépőjegy ára: 12.000 Ft/DB

A gálaest belépőjegyei személyesen, a Kisalföld Szerkesztőségében (Győr, Újlak utca 4/A) vásárolhatók meg hétköznap 9-16 óra között, november 16-ig.

Bővebb információ: Tel.: +36-96/504-438 vagy E-mail: marketing@kisalfold.hu

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

KISALFÖLDI PRESZTÍZS DÍJ 2014.

Látványos díjátadó gála december 4-én Gönczi Gáborral és a Budapest Bárral. Tovább olvasom