Kisalföld logö

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 1°C | 10°C Még több cikk.

Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás

Budapest. A Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás az egyetlen oktatási szakkiállítás Magyarországon, amely csak a nemzetközi felsőoktatási intézményekre koncentrál. A kiállítás lehetőséget teremt a látogatóknak, hogy információt kapjanak különböző nemzetközi felsőoktatási intézményekről, személyes találkozókat szervez a továbbtanulni vágyó diákok és a kiállító egyetemek között. Idén november 22-én és 23-án tartják Budapesten a Danubius Hotel Arénában.
Az International Education Fair kiállítás alatt több, külön teremben megszervezett prezentációra is sor kerül, amely által a kiállító intézmények mutatják be képzéseiket, kínálataikat. A helyek száma korlátozott, ezért kérjük regisztráljanak az előadásokra, amelyen részt szeretnének venni. Mindezt megtehetik az adott előadás utáni linkre kattintva.

http://www.edu-fairs.com/1~hu~.html

A szervezők idén is számos külföldi továbbtanulási lehetőséget fognak bemutatni, érdekes előadásokkal is készülnek. Lesz már pár új partnerük is, köztük egy holland egyetem, amelynek van kampusza Indonéziában, Quataron, Thaiföldön és Balin is, ugyanakkor a dán mellett, svájci iskolák is bemutatkoznak, és jelen lesz egy amerikai főiskola budapesti képviselete is.

A cél az, hogy a magyarországi továbbtanulni vágyó fiatalok és a nemzetközi intézmények találkozzanak.

A kiállítás segítséget nyújt a külföldön továbbtanulni vágyó fiataloknak, hogy megismerjék a külföldi továbbtanulási lehetőségeik, információt nyújt több nemzetközi oktatási intézményről és előadásokat szervez a diákok felvilágosítása érdekében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Házasság külföldivel

Győr-Moson-Sopron. Már nem csak filmtémát adnak a külföldiek közti házasságból származó gyermekek… Tovább olvasom