Kisalföld logö

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 16°C | 26°C Még több cikk.

Három pucér férfi kergetett egy diákot a győri Bem téren - a rendőrség vizsgálja az ügyet

˝Remegve ért haza, alig lehet megnyugtatni a fiamat, akit szerda este hét óra körül, edzésről hazafelé tartva három meztelen férfi kergetett meg a Bem téren˝ - mondta a gyerek apja. Bejelentést tett a rendőrségen, s kéri: figyeljünk egymásra.

„Az imént érkezett haza a kisebbik fiam az edzésről zokogva és remegve. Nagy nehezen ki tudta mondani, hogy a Bem téren három pucér férfi megkergette. Még most is sír és remeg. Milyen világot élünk?! A rendőrségnél bejelentést tettem. Nem tudom, így az ember hogyan engedje el a gyermekét" – Polgár Tibor szerda este nem sokkal a történtek után számolt be az incidensről.

 
Az eset olyan lelki 
törést okozott a gyereknek, hogy kijelentette, most biztosan nem megy edzésre.
A gyermek édesapja
A Kálvária utcai általános iskolából – ahogy minden edzés után – sétált hazafelé szerdán este hét óra körül hetedikes fia, amikor a Bem térnél három pucér férfit vett észre, akik aztán kergetni kezdték. „Elindultak felé, ő pedig rohanni kezdett, a három meztelen meg utána. Mindössze egyszer mert hátranézni, annyira megijedt, s lélekszakadva hazáig rohant. Másfél órába telt, mire valamelyest sikerült megnyugtatnunk. Az eset viszont olyan lelki törést okozott neki, hogy kijelentette, most biztosan nem megy edzésre" – mondta a Kisalföldnek az apa, aki akkor rögtön felhívta a 107-es számon a rendőrséget. Ott jelentette be az esetet.
 
„Gondoltam rá, hogy még akkor este odamegyek a Bem térre, de attól tartok, ha megtalálom az illetőket, önbíráskodás miatt még én kerültem volna bajba. A téren sok gyerek fordul meg, futópályát is kialakítottak – figyeljünk egymásra" – kérte. 

Az apa szerint nem kizárt, hogy a három férfi részeg volt, vagy valamilyen tudatmódosítót használt, hisz 0 fok körüli hőmérsékletben és hóban normális emberek közterületen nem mászkálnak pucéran.
 
A rendőrség vizsgálja az ügyet

A megyei rendőr-főkapitányság kérdésünkre megerősítette: a rendőrségre az említett ügy kapcsán 2018. február 7-én érkezett bejelentés. A rendőrök a bejelentést követően haladéktalanul megjelentek a helyszínen, ahol adatgyűjtést végeztek. A Győri Rendőrkapitányság a bejelentővel felvette a kapcsolatot és az ügyben
büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy napig ingyen mobilnetet ad a Telenor Győrben és környékén

Egy napig ingyen mobilnetet ad a Telenor Győrben és környékén
A keddi több órás hálózati kimaradás miatt adják a kedvezményt. Tovább olvasom