Kisalföld logö

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Figyelem! Két belvárosi parkolót mostantól a színház munkatársai használnak Győrben

A II. János Pál téren előzetes régészeti munkák folynak, így a színház közeli parkolók "elfogytak" év végére.
A régészeti feltárás a "belépő" ahhoz, hogy a Modern Városok Program fejlesztés kezdetét vegye a győri színházban. A Győr-Szol két lépésben oldotta meg, hogy a színház művészei, kollégái megállhassanak viszonylag az épület közelében.

December 5-től ideiglenes parkolólezárás lépett életbe a Győri Nemzeti Színház épülete melletti, a Bajcsy-Zsilinszky úttal párhuzamos parkolóöbölben. Múlt szerdától a teljes területet kizárólag a színház dolgozói használhatják. A jelenlegi behajtási útvonalra sorompót szereltek, mely csak az engedéllyel rendelkezők számára nyílik fel. Egyúttal a szokásos kihajtási útvonalon kétirányúvá válik a fogalom, a mélygarázs bérlői itt tudnak lehajtani beállóhelyeikre.

A második lépés azt a városmaghoz közeli parkolót érinti, melyről Olvasónk fotót küldött hétfő reggel. A Révai utcai parkolóházzal szembeni parkolóban a fizetőparkoló táblákat lecserélték, mostantól a színház dolgozói használják ezt a parkolót is. "Ez érinti a Kamara utca keleti oldalán a felszíni parkolóöblöket, a lezárás mind az aszfaltozott, mind a murvás területre érvényes" - tudtuk meg Ozsvárt Tamástól, a Győr-Szol kommunikációs csoportvezetőjétől. Egy biztos: a színház dolgozóira mostantól 10 perces séta vár a munkahelyükig. Azt nem lehet mondani, hogy közeli, klasszikus belvárosi parkolókat kapták volna meg.

Az adventi időszakban érdemes a belvárosi parkolók helyett a centrumtól távolabb eső részeken megállóhelyet keresni az autósoknak. Sok sikerélményük nem lesz "parkolóvadászat" közben Győr szívében.
 
Olvasónk a Kamara utca keleti oldalán készítette a felvételt.
Olvasónk a Kamara utca keleti oldalán készítette a felvételt.
  

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Másfél hónap alatt közel 1500 liter gázolajat lopott egy férfi, évekre börtönbe mehet

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség minősített sikkasztással vádol egy harminchét éves férfit. Tovább olvasom