Kisalföld logö

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Családi tragédia Káptalanfán - Életveszélyben, de hajszállal jobban van a 3 éves kislány Győrben

Továbbra is súlyos, életveszélyes a káptalanfai tragédia hároméves túlélőjének az állapota. Túl van a kritikus 72 órán, s ha hajszállal is, de az állapota jobb, mint amikor a győri kórházba került.
Ahogy pénteken megírtuk, a kicsi gyermek kritikus állapotban került Győrbe, ahol koponyaűri vérzése és agysérülése miatt azonnal operálni kellett. Élet-halál mezsgyéjén volt pénteken este, vasárnap azonban egy kicsivel jobb hírekről számolhatott be dr. Tamás László János, az intézmény főigazgatója. Ilyen súlyos sérüléseknél óvatosan kell fogalmazni, de önmagában az is jó hír, hogy a legkritikusabb első 24, 48, 72 órán túl van, s azok a tünetek, amelyek súlyos agysérüléseknél mutatkoznak, nála szombaton még jelen voltak, vasárnap délelőtt azonban nem jelentkeztek. Továbbra is szurkolunk a kislányért.
Családi tragédia Káptalanfán

Bővebb részleteket a Kisalföld hétfői számában olvashatnak.

Mint arról korábban beszámoltunk, egy embert megölt, három másikat megsebesített, majd magával is végzett egy osztrák férfi a Veszprém megyei Káptalanfán. Az 57 éves bécsi férfi csütörtök este jelent meg tőle hazaköltözött élettársa szüleinek káptalanfai otthonánál, ahol előbb szóváltásba keveredett a lakókkal, majd tüzet okozott és rálőtt a családtagokra.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hármas karambol az Audi mellett: hárman megsérültek - fotók

Hármas karambol az Audi mellett: hárman megsérültek - fotók
Három személyautó karambolozott vasárnap délután Győrben, az Audi-gyár melletti úton. Tovább olvasom