Kisalföld logö

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 19°C | 32°C Még több cikk.

Megkezdődött a Kisalföld Musicfest - csúszás a programban

Másfél órával a meghirdetett kezdés után csap a húrok közé az R-GO együttes, megnyitva ezzel a Kisalföld Musicfest-et. A rendezvény nem indult simán, mert bár az első fellépő, a Főnix zenekar rendben lejátszotta koncertjét, a 19 órára ígért R-GO menedzsere bejelentette, hogy a zenekar mégsem lép fel.

Imre László, a fesztivál egyik szervezője tíz perccel később jelentette be a valós okot, eszerint a zenekar a csekély nézőszámra hivatkozva döntött úgy, hogy nem játszik. A jegyet váltó nézők természetesen számon kérték, de tény, hogy ekkor körülbelül százan voltak csak a focipályányi helyszínen.

Végül egyezség született a zenekar és a szervezők között, többek között az időközben megérkezett nézőseregnek köszönhetően, akik folyamatosan érkeznek a koncert helyszínére. Ők tehát 20 óra 30 perctől az R-GO, utána pedig a Korál zenekar koncertjét láthatják, hallhatják.

A Kisalföld Musicfest programját itt olvashatja.

Olvasóink írták

 • 14. Horváth Katalin 2008. június 23. 23:37
  „De igazad van Toni, ez még gyerekcipőben jár! :) Remélem, tényleg kinövi magát, mint a Volt vagy a Sziget!!!! Tényleg nagyon szorítok ezért!!! :)))) Szerintem nagyon jó bulik voltak!!!!! :)))”
 • 13. Horváth Katalin 2008. június 23. 23:35
  „Szerintem a helyszín remek választás volt és a szervezés is nagyon jó volt.Végre valami nem a zsúfolt belvárosban van!!! :)))) Az ár hétvégén aprópénz volt(ennyi koncertért!!), de hétközben valóban magas volt. Viszont a hirdetés, reklámozás valóban késői volt. Egy munkatársam tőlem tudta, hogy lesz, és sajnos nem ért rá hétköznap már...én magam is csak a héten tudtam meg, talán ha hetekkel előbb már reklámozva van.:S”
 • 12. Horváth Katalin 2008. június 23. 23:31
  „Fantasztikus volt a magna Cum Laude!”
 • 11. Toni 2008. június 23. 10:30
  „Minden új fesztiválnak megvannak a gyerekbetegségei, lásd, hogy indult a Sziget, vagy a Volt fesztivál anno. Köszönet a szervezőknek, hogy belevágtak. Az elős alkalomhoz képest kifejezetten jól sikerült, akik nem mentek ki egyik nap sem, bánhatják. Különösen jó gondolat volt, hogy családiasították a fesztivált, a kisgyerek szórakoztató rész, a szimpad mögött nagyon tetszett.

  Az R-Go meg tisztelje meg a közönséget azzal, hogy pontosan kezd! Saját koncertjükön, a saját közönségükkel lehet, hogy ezt megtehetik, de itt nem ez volt a helyzet, akik rájuk voltak kiváncsiak, az a pár ember, gondolom már ott voltak a kezdésre. A többiektől meg elraboltak másfél órát.
  A feleségem csak a Korált szerette volna meghallgatni, erre végig kellett szenvednie az R-Go-t.”
 • 10. Zsozsoka 2008. június 20. 21:08
  „Először is:
  "6. hozzászólás georgbb 2008.06.20 12:39

  Ha egy ember van ott, akkor is játszani kell...(a gázsi így is-úgy is megvan)"

  Ez így van!
  Főleg, hogy feltételezzük senki sem ingyen bérmentve jár be a munkahelyére!

  Te kedves hozzászóló honnan veszed, hogy meg volt a gázsi?
  Te voltál a pénzügyi ember a rendezvényen?

  Másodsorban:

  A koncert kezdési időpontja nyári koncertre járóknak köztudott ilyen kezdéssel a 10-12 éveseknek szóló előadókat léptetik fel hétköznap, amikor is a dolgozó tömeg még javában utazik a helyszínre.
  A csúszás nem tudom miért számít eget rengető bűnnek? Én még KOMOLY nem egy nyári zenekarok koncertjén sosem tudtam úgy részt venni, hogy minimum 1 óra csúszás ne lett volna a kezdésben, pont a "tömegvárás" az egyik tényezője ennek!

  A harmadik pedig ami nagyon elgondolkodtattató:

  Remegő hanggal össze-vissza felolvasni egy hivatalos szerződést, mosakodva a " tömegnek" akik harmada mellesleg pont csak az R-go miatt ment akár 200km-t is utazva /mint pl jómagam/ csak hogy nehogy az Ő jegyárukat vissza kelljen fizetni szánalmas és megbotránkoztató!
  A fenyegetés pedig amit a "kedves" remegőhangú "profi" szervező megejtett a bírósággal és a médiával egyenesen vérlázító!

  Tudom ajánlani a "profiúrnak" mielőtt hasonló rendezvény szervezésére adná legközelebb a kicsi fejét látogasson még sok-sok MÁSOK által PROFIN megszervezett rendezvényt mert van még mit tanulnia!
  Főleg KORREKTSÉGBŐL!

  Ha nem az R-go-t hívják akkor akik végül is végig nézhették a koncertet annak a harmada sem lett volna!

  Korálon pont a harmada ember maradt! Megszámoltam, lefényképeztem!
  És ez nem a "késői" kezdésnek volt köszönhető!”
 • 9. Hedvig 2008. június 20. 17:43
  „Amatőr szervezés, kaotikus állapotok. Ilyen rendezvényhez kedves Kisalföld sosem adnám a nevem. BOTRÁNY!!!”
 • 8. O.Marianna 2008. június 20. 16:38
  „Én is ott voltam.A koncert nagyon tetszett, de az előtte lejátszott közjátékra nem lett volna szükség. Talán ha összekiabálták volna a lézengőket, akkor nem így lett volna. Túl sok kezdésre utaló figyelmeztetést nem hallottunk. Az üdítőket kidobáltatni a kukában elég meredek húzás volt. Pedig a biztonságnak nem sok köze volt hozzá, mert bent ugyanazt a többszöröséért meg lehetett venni. Az R-Go pedig szerintem sokkal többet ér, mint ezek az egynyári vackok. 82 óta szeretem hallgatni, akinek nem tetszik mutassa meg, hogy ő milyen profi. Engem még felnőttként is megfog. Van értelme a szövegének és nem gépzene.”
 • 7. Frézia 2008. június 20. 16:24
  „Én ott voltam, és nagyon jól éreztem magam az R-GO koncerten...
  Bár én is véletlen tudtam meg, hogy lesz, mert hirdetőplakáttal nem találkoztam, és a jegyárakat is irreálisnak tartottam, főleg úgy, hogy láttam a hétvégi jegyárakat is mellette...
  A szervezés egy nagy nulla volt, kezdve a helyszín választástól, a reklámig, a jegyárakig, minden amatőr volt.
  Az előző hozzászólók véleményére pedig csak annyit reagálnék, hogy ez nem annak volt köszönhető, hogy nem jól választottak meghívott zenekart, az R-GO igenis népszerű, a mai napig.
  Sőt továbbmenve a Korál is rossz választás volt akkor ezek szerint?
  (Én még ottmaradtam utána néhány szám erejéig, de azon még ennyien sem voltak)”
 • 6. georgbb 2008. június 20. 12:39
  „Ha egy ember van ott, akkor is játszani kell...(a gázsi így is-úgy is megvan)”
 • 5. Ottvoltam 2008. június 20. 10:26
  „Ha tényleg te vagy a szervező, akkor a kijelentésed egetrengető böszmeségnek számít.
  (Egyébként nem szokás felolvasni maszek szerződéseket a nyilvánosság előtt... - ha tényleg te vagy a szervező.)
  Az R-Go olyan, amilyen, de ha tömegnek tekinted a 100 embert, akkor nem úgy kellett volna elrendezni a területet, mintha ötezer embert várnátok. Az asztalok, padok, pultok hátul voltak, százötven méterre a színpadtól, Robika vagy menedzsere kijött és húsz embert látott a távolban. A terület alapból rossz helyen van, győrieknek is keresgéni kellett, franc emlékszik már az elektromos pályára. A jegy rohadt drága volt, az R-Go-nál (akinél szerinted a 100 fő tömegnek számít) nagyobb kaliberű együttesek is fellépnek ezer forintos, sőt ingyenes belépés mellett, pedig ők sem hiszem, hogy ingyen játszanának (United, Republic, Edda, Omega, Deák-Bill) Hozzátartozik, hogy csütörökön, az EB alatt, az állatkert mögé, ennyi pénzért a Deák-Bill se sok embert csalna ki. MIndez után jön az, hogy az R-Go egyébként milyen zenét játszik, de azt azt hiszem, eddig is tudtuk, mert nem most mutatkozott be.”
 • 4. noarmy1 2008. június 20. 10:11
  „R-GO.. hehe.. Örülnének h játszhatnak vhol ezek a barmok..”
 • 3. Jelenlevő 2008. június 19. 23:50
  „Szervezőként tudhatnád, hogy arra nincs igény, akkor minek hívtok olyat? Robika...áááá...szánalmas.”
 • 2. szervező 2008. június 19. 23:09
  „Ha figyelembe vesszük az R-GO zenei színvonalát, a kb. 100 fő hatalmas tömegnek számít.”
 • 1. Jelenlevő 2008. június 19. 22:24
  „"körülbelül százan voltak csak a focipályányi helyszínen"
  Miért szervez olyan fesztivált, aki nem tud? :S”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisalföld hűségkártyás jegyvásárlás

Kisalföld hűségkártyás jegyek csak a Kisalföld ügyfélszolgálati irodáiban kaphatók, szerda… Tovább olvasom