Kisalföld logö

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

Buszozik? Jó, ha tudja: így változik a közlekedési rend pünkösdkor

A pünkösdi hosszúhétvégén változik a helyi és helyközi autóbuszok közlekedési rendje. A megnövekvő forgalom miatt a jegyeket érdemes elővételben, illetve a sorban állás elkerülése érdekében online megvásárolni.
Június 7-én, pénteken a hét utolsó munkanapjának és iskolai előadási napjának, míg június 8-án a szabadnapoknak megfelelő menetrend szerint közlekednek a járatok. Június 9-én, vasárnap és június 10-én, hétfőn a munkaszüneti napoknak megfelelő menetrend lesz érvényben. Június 11-én, kedden már az iskolás munkanapokon megszokott menetrend szerint indulnak a járatok.

Ezeken a napokon az átlagos hétvéginél nagyobb utasforgalom várható, ezért kérjük utasainkat, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a busztársaságok honlapján. A megnövekvő forgalom miatt érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra.

A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegy elővételben, online is kényelmesen megváltható. Az így vásárolt menetjegy kinyomtatható, vagy felszálláskor erre alkalmas készüléken az autóbusz-vezetőnek felmutatható a VOLÁNBUSZ, a DAKK és az ÉNYKK járatain.

Volánbusz >>

Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ >>
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

1 percen múlt a büntetés - Hegyeshalmi nagypapa pótdíjat fizetett a vonaton

1 percen múlt a büntetés - Hegyeshalmi nagypapa pótdíjat fizetett a vonaton
A hegyeshalmi nagypapa okulásként, nehogy más is ebbe a csapdába essen, meséli el a velük történteket. A MÁV is válaszolt. Tovább olvasom