Kisalföld logö

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Nem akart szóba állni vele a volt barátnője, lerántotta a bicikliről

A 17 éves fiú kétszer bele is rúgott a lányba.
Beszélni akart volt barátnőjével egy nagyszénási fiú, ezért egyik nap mikor a lány biciklivel iskolába indult, utánament és többször megszólította. Mikor látta, hogy a lány nem akar szóba állni vele, hátulról megfogta a kapucniját és lerántotta a bicikliről. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.

Többször próbálta felvenni a kapcsolatot volt barátnőjével egy 17 éves nagyszénási fiú, mert nehezen fogadta el, hogy a lány szakított vele. Miután több próbálkozása is kudarcba fulladt, úgy döntött, hogy egyik reggel az iskolába vezető úton fogja várni volt barátnőjét. A fiatal lány 2018. november 26-án reggel biciklivel indult el nagyszénási otthonából. A fiú a Zrínyi utcában, a kerékpárúton várt rá. Mikor volt barátnője odaért, többször kérte, hogy álljon meg, de a lány elbiciklizett mellette. Ekkor kerékpárral utána indult és mikor utolérte a kapucnijánál fogva a földre rántotta, amitől mindketten elestek. Mikor felálltak a fiú még kétszer bele is rúgott volt barátnőjébe, aki könnyebben megsérült.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a 17 éves fiút közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény és könnyű testi sértés elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait február 12-én átadta az ügyészségnek.

(Lead-képünk illusztráció - a szerk.)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hidvéghi: Soros György nyíltan meghirdette a bevándorláspárti Soros-listát

Hidvéghi: Soros György nyíltan meghirdette a bevándorláspárti Soros-listát
Soros György nyíltan nyomást gyakorol az európai uniós intézményekre és az uniós politikusokra is -… Tovább olvasom