Kisalföld logö

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 21°C | 33°C Még több cikk.

Juhász Ferenc: a valódi tét a jövő nyugalma

Juhász Ferenc honvédelmi minisztert látta vendégül tegnap délutáni kampányzáróján Győrött a Magyar Szocialista Párt megyei szervezete.
 A miniszter a Széchenyi téri nagygyűlés előtt – amelyen a Republic együttes is fellépett – a Piros Pontnál fogadta az érdeklődőket. A Kisalföldnek elmondta, Molnár Csabát és Balogh Józsefet azért ajánlja a helyiek figyelmébe, mert a vasárnapi választás tétje már nem az, hogy ki nyer: a választás matematikai értelemben már eldőlt. Juhász Ferenc szerint a valódi tét most már az, hogy a választó egy nyugodt és békés együttműködésre, kiegyensúlyozott fejlődésre voksol-e, vagy a folyamatos konfliktusra. Az emberek, az ország érdeke a nyugalom és a fejlődés. Erre Győrött a honvédelmi miniszter a két szocialista jelölt személyében lát garanciát.

– Ők az elmúlt időszakban tisztességgel dolgoztak, komoly teljesítményt fölmutatva – hangoztatta a vendég –, szemben a riválisok szórólapokon terjesztett mocskolódásaival, lejárató próbálkozásával.
– Nekünk egy olyan demokratikus és versengő kampány kellene, amelyben a programok vetélkednek, nem pedig a szítás és az uszítás – tette hozzá Juhász Ferenc.

Az ígéretekről szólva elmondta: az elmúlt négy évben azokat teljesítették, amelyeket korábban a Fidesz elfelejtett megvalósítani. A következő négy évben a továbbiakra is esélyt lát a miniszter. A gáz ára például hazánkban a kompenzáció révén olcsóbb, mint a környező piacon. A költségvetést pedig a következő négy év társadalmi modernizációjával kívánják konszolidálni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csiga, a leggyorsabb úszónő

Szél Friderikát nem kell bemutatni senkinek. Most mégis megpróbálkozunk vele. A 18. évében járó,… Tovább olvasom