Kisalföld logö

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv 1°C | 7°C Még több cikk.

A Nagy Könyv Győrben

Az olvasók szavazatai alapján december 17-én eldől, melyik az ország legnépszerűbb könyve. Szavazzon ön is!

Március 15-én megkezdődött a könyvek nagy csatározása: keressük az ország kedvenc regényét! Az olvasók szavazatai alapján december 17-én eldől, hogy mi Magyarország legnépszerűbb könyve.

A nemes vetélkedés első fordulója során nagy a tét: ki kerül a legjobb 100 közé?!

Gárdonyi küzd Galgóczival, Svejk alakja Anna Karenináéval, Rákóczi Ferenc önéletírása Edit Piaféval; hogy melyik a legjobb, dönteni lehet ízlésünk és szívünk szerint. A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár minden részlege hívja és várja azokat a játékos kedvű könyvbarátokat, akik voksolni szeretnének kedvenc könyvükre! A könyvtárakban elhelyezett szavazólapokon egy magyar és egy külföldi regényre vagy kisregényre, esetleg önéletírásra adhatja le szavazatát mindenki. Tegyen róla, hogy kedvence a legjobb 100 közé kerüljön! Ne tétovázzon sokat, mert a szavazás április 15-én lezárul. A játékban részt vevők között tárgynyereményeket sorsolnak ki.

Ha tanácstalan, hogy melyik könyvre adja voksát, böngésszen a magyar hírességek, sztárok által ajánlott könyvek közül! Ha megbízik bennünk, olvasson bele a könyvtárosaink által legjobbnak tartott könyvekbe! A Nagy Könyvek polcát a központi könyvtár Herman Ottó utcai, barna téglás épületében, az olvasószolgálatnál találja meg!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Harmincnégyen már az elődöntőben

Minden várakozást felülmúlt azon szépségek száma, akik a Kisalföld felhívására jelentkeztek. Az előzsűri és a szervezők ezért döntöttek úgy, hogy a három elődöntőre nem csak 20–20 lányt neveznek, hanem 34–34-et! (A döntőbe olvasóink még két lányt bejuttathatnak!) A lányok első elődöntős csoportját már kiválasztotta a hozzáértő urakból és hölgyekből álló társaság. Tovább olvasom