Kisalföld logö

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 31°C Még több cikk.

Új hitel használt autóra

Új hitelkonstrukciót kínál használt gépkocsi vásárlásához a Magyar Autóklub (MAK).
Az új hitelforma 300 ezer és 4,5 millió forint közötti összegben, minimum húsz százalékos önrésszel forintban és devizában igényelhető. A hitelbírálati és közvetítői díjaktól, valamint kezelési költségtől mentes, kedvező kamatozású hitelt az ügyfelek 12-72 hónapos futamidővel igényelhetik. A hitelt a Budapest Bankkal közösen kínálja a Magyar Autóklub.

A hitel igénylése esetén a kijelölt műszaki állomásokon az autóklub gondoskodik a hitelügyintézésről, elvégzi a gépkocsi műszaki állapotfelmérését, eredetiségvizsgálatát, értékbecslését. Átvállalja az adásvételhez fűződő adminisztrációs kötelezettségeket, a törzskönyv cseréjét, a forgalmi engedély átíratását, a biztosítási ügyintézést is. 
Az első ezer hitelfelvevő - díjtalanul - egyéves Standard Autóklub tagsághoz jut. 

A MAK közleménye ismerteti: Magyarországon évente mintegy 300 ezer használtautó cserél gazdát. Hozzávetőlegesen 150 ezer az autópiacokon, illetve hirdetések útján kerül az új tulajdonosokhoz.  
Az adásvételt nehezíti, hogy a vevőnek hitelre van szüksége, szeretne objektív képet kapni az autó műszaki állapotáról, az üzletfelek szeretnék megkímélni magukat a tulajdonosváltás adminisztrációs kötelezettségeitől.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

BMW új 3-as sorozat: Mesterhármasok

A bajor prémiumgyártó az utóbbi években sikert sikerre halmoz. Az új 3-as sorozat próbája után kimondhatjuk, hogy a modelltörténet folytatása méltó az elvárásokhoz: precíz váltó és kormány, kiegyensúlyozottan sportos futómű. Érzékenyen adagolható, hatásos fékek. Pörgős, nagy húzóerejű, kulturált motorok. A mérnöki csúcsteljesítmény azonban csak a siker egyik fele. Tovább olvasom