Kisalföld logö

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

©koda-sikerek világszerte

Mintegy 450 ezer új ©koda talált gazdára tavaly 4 kontinens 79 országában. Franciaországban 21 százalékkal nőtt az eladás, a hazai piac 4,9 százalékos visszaesése ellenére. 
Skoda Fabia
Komoly az érdeklődés a ©koda modellek iránt a skandináv piacokon, Dániában például 16 százalékos volt a növekedés egy év leforgása alatt. Svájcban is egyre többen ismerik el a ©koda minőséget, hisz csaknem 8 százalékkal többen választották a márkát tavaly, mint 2001-ben.

Ha az egyes típusok közötti megoszlást nézzük, legjobban a Magyarországon is sikermodellnek számító Fabia modellek szerepeltek, ebből 5,4 százalékkal több kelt el, mit 2001-ben. Az Angliában elismertnek és mértékadónak tartott „What Car?" Magazin egyébként immár harmadszor ítélte oda a legjobbnak járó díjat a „Best Supermini"
Skoda Octavia
kategóriában a ©koda Fabianak. Legfőképp tágassága és designja miatt keresik sokan a ©kodaOctavia modelleket, a tavaly elkelt csaknem 170 ezer darab autó között a 4x4 és a sportos „RS" modellek is szép számban szerepeltek. A Csehországban a közvéleménykutatások szerint a „2003-as év legnépszerűbb autója" címet elnyert ©kodaSuperbből mintegy 17 ezer kelt el, a legtöbb Németországban talált gazdára (5 ezer darab).
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négy új töltőállomás létesülhet megyénkben

Kétszáz új töltőállomás létrehozását tervezi a közeljövőben a Klub Petrol Kft. Ebből négy épülne a… Tovább olvasom