Kisalföld logö

2019. 03. 27. szerda - Hajnalka 4°C | 10°C Még több cikk.

Tisztújítás a Mosonmagyaróvári Széchenyi Polgári Körben

Tisztújítás a Mosonmagyaróvári Széchenyi Polgári Körben
A Mosonmagyaróvári Széchenyi Polgári Kör megtartotta éves közgyűlését a Cselley-ház dísztermében.
Először Moldoványi Géza elnök köszöntötte az újonnan jelentkezett tagokat. A huszonnyolc évvel ezelőtti alapításkor huszonöten voltak, mostanra több, mint kilencvenre nőtt a taglétszám. Ezután következett a tavalyi évet értékelő beszámoló, melyből kiderült, mozgalmas évet tudhat maga mögött az egyesület. Jó kapcsolatokat ápolnak más civil szervezetekkel, különösen a Gazdász Szövetséggel, valamint a Városvédő Egyesülettel. Az egyesület anyagi helyzete stabil, jó az egyenlege. A felügyelő bizottság vezetője is csak pozitív dolgokról tudott beszámolni.
Fotó: Talpas Balázs
Fotó: Talpas Balázs
A vezetőség mandátumának lejárta miatt az eddigi vezetőség lemondott, majd új választás következett. A régi vezetőség két személy kivételével -akik nem tudták tovább vállalni a tisztséget- újra megválasztásra került és Moldoványi Géza eddigi elnök továbbra is élvezi a tagság bizalmát. A régi-új elnök ismertette a folyó év célkitűzéseit, szó esett a Civil Házról, a Pro Urbe díj javaslat tételéről, Széchenyi emlékhelyek meglátogatásáról, az 56-os ausztriai emlékhely koszorúzásáról, közös kirándulási tervekről és egyéb kulturális rendezvényen való részvételről. A beszámolókat a tagság egyhangú szavazással fogadta el. 
Fotó: Talpas Balázs
Fotó: Talpas Balázs
A vezetőség tagjai: Marosi Sándor alelnök, Czingráber Anna, Horváth Béláné felügyelő bizottsági tagok, Prikler Györgyné elnökségi tag, Moldoványi Géza elnök, Tormáné Varga Marianna a felügyelő bizottság elnöke, Csapóné Obendorfer Erika, Neuberger Gabriella elnökségi tagok - tudósította szerkesztőségünket Talpas Balázs.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előbukkant az ásványrárói betonhajó a Duna alacsony vízállása miatt - fotók

Előbukkant az ásványrárói betonhajó a Duna alacsony vízállása miatt - fotók
A vasbetonból épült hajó a második világháború alatt süllyedt el. Tovább olvasom