Kisalföld logö

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Jön, jön, jön - Elsöprő erejű lesz a ValóVilág!

November 20-án indul a ValóVilág, hat év után negyedik alkalommal nyitja meg kapuit a ValóVilág Villa.

Népszerű reality sztárok veszik birtokba néhány napra a luxusbörtönt: Bea asszony, Győzike, Tóth Gabi, Voksán Virág, Benkő Dániel és Laci betyár.

A műsor koncepciójában és külsőségeiben a mai televíziós trendekhez igazodik. 2010 van a mai trendek mások, mint 6 éve a ValóVilágot aktualizálni, modernizálni, a néző igényeknek megfelelően kellett átalakítani. Szlogenünk: Vigyázz, most mindenről te dönthetsz! Szeretnénk a nézőkkel együtt alakítani egy nagy közös valóságshowt. Szeretnénk bevonni a nézőt a Villa életének alakulásába, az internet segítségével. A www.valovilag.hu oldalon a nézők naponta szavazhatnak majd a Villa-lakók feladataira, programjaira és esetleg büntetésüket is kiválaszthatják. Meghatározhatják, hogy milyen stílusú legyen az esti buli, adott esetben ki-kivel aludjon együtt, minden olyan dolgot, ami a történet szempontjából fontos. – mesélte Rubin Kristóf a ValóVilág kreatív főszerkesztője a mai napon tartott sajtóeseményen.

Jön, jön, jön - Elsöprő erejű lesz a ValóVilág! - Fotó: RTL Sajtóklub


A negyedik széria újdonsága lesz, hogy a beszavazó-showk során a nézők egy-egy karakter típusra szavaznak, egyik nap pl. három „bombanő" közül kell kiválaszatni a legszimpatikusabbat, a következő nap pedig három „okostojás", naíva vagy éppen párok versengenek majd a bejutásért. Összesen 14 ember költözik be a Villába, 12 kategóriából. – folytatta Rubin Kristóf.

Az első beszavazóshowra november 20-án közvetlenül az X-Faktor után kezdőd első adásban kerül sor. Itt derül majd ki, hosszú hónapok találgatása után, hogy Sebestyén Balázs mellett ki vezeti még a műsort. Szombattól ismét a lét a tét az RTL Klub-on!

Néhány érdekes adat a Villáról
2010. szeptember 13-án fektették le az első talpgerendát. Átlagban naponta 70 fő dolgozott a Villa építésén. 6 hét alatt készült el a könnyűszerkezetes épület.

A Villa elrendezése hasonló lesz a korábbiakhoz, ez egy jól kipróbált elrendezésű és alapterületű épület. Lesz jakuzzi, szauna és fűthető medence, ahol lazíthatnak a Villalakók. Az előző Villához képest egy extra szobával is bővült a létesítmény.

A villában egyetlen villanykapcsolót szereltek, a hálóban a játékosok maguk állíthatják be a fényerőt. De ahogy az előző szériákban is, most is vannak infra kamerák, amikkel sötétben is követni tudjuk az eseményeket.

Körbeöleli a Villát az úgynevezett fekete folyosó. Ide csak fekete ruhában, gumitalpú cipőben mehetnek be az operatőrök, hogy a belülről tükörnek tűnő, kívülről átlátszó ablakokon keresztül kövessék az eseményeket. Egyetlen hang sem hangozhat el!

Kamera mindenhol, még a WC-ben is lesz, persze itt elsősorban csak biztonsági okokból. A titkos ajtókról a játékosok is tudnak majd, hiszen ezen keresztül juttatjuk el hozzájuk a üzeneteket, és katasztrófa esetén ez a vészkijárat is.

A ValóVilágban több, mint 30 kamera dolgozik.

Körülbelül 300 munkatárs dolgozik a műsoron összesen, a legnagyob eseményeken előfordul, hogy 150 egyszerre.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. anuvuk 2010. november 19. 16:53
  „Mehetnének a Mónika után !
  18. Nagy3845. Elsöprő erejű változásra lenne tényleg szükség !”
 • 20. Mankapunka 2010. november 19. 15:40
  „Én tuti fogom a szart nyomatni a neten nekik a vv.hu-ra.

  CSomó baromságot,meg szart írok ,majd,hogy legyen mivel szivatni a bentieket.

  Fogadni mernék abban is,hogy az ide írok közül a fele nézni fogja szombat este. Rá merném tenni a hajléktalan szálló árát.”
 • 19. rockzoli 2010. november 19. 15:40
  „Ez hiányzik a magyar népnek.Ahogy HOBO mondaná CIRCUS HUNGARICUS mulassatok!!!
  Én kihagyom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 18. Nagy3845 2010. november 19. 14:29
  „Elsöprő erejű változásra lenne szükség!”
 • 17. Muaddib 2010. november 19. 12:46
  „A való világhoz nem kell beköltözni az Rtl klub tákolmányába.
  Való világban élünk és valóban elsöprő erejű!
  Egymással acsarkodó pártok, emberek vagy pár forintért mindenre képes elvetemült gazemberek.
  Na ez a való világ!”
 • 16. Phobos 2010. november 19. 12:15
  „Ezeket a műsorokat és celebeket sodorhatná már el az emberek haragja !!!”
 • 15. anuvuk 2010. november 19. 11:30
  „11.annobon. Tökéletesen egyetértek veled !!”
 • 14. kolombela 2010. november 19. 11:20
  „Ez annyira kellett, mint üveges tótnak a hanyatt esés, SEMENNYIRE.
  KIT ÉRDEKEL EZ A TOTÁL SZAR, GAGYI, MŰSORNAK NEVEZETT VALAMI.
  H Á N Y I N G E R!!!”
 • 13. Hyppolit 2010. november 19. 11:07
  „Szánalmas ripacs-parádé magyar módra. A műsor szerkesztőit, illetve az összes újságot, aki erről egyáltalán két sort is ír, súlyosan megbüntetném szándékos közizlés-rombolással! A tipikus mutáns "brain-drain", és nem értjük, hogy az agyak miért "zsugorodnak"? Millió más szórakozási lehetőség van a színháztól a koncerteken keresztűl egy jó könyvig (uram bocsá´, baráti beszélgetésekig), és erőltetik a suta arcokba ezt a -már bocs-, fekáliát. Igaz, külföldön is van hesonló műsor, sőt onnan ered, de nézzük már meg, hogy ott kik a szereplők, és vessük össze pl. a "sohanemvoltsztár" sálgóótárjáni üudvöskíível!Ettől balkáni az egész.Szánalmas!”
 • 12. enéh 2010. november 19. 09:56
  „Egy a lényeg, nyomjátok az SMS-eket, hogy legalább akik bent laknak, jól érezzék magukat és tudja a villany-, meg a vízszámlát fizetni a produkció. A lényeg, hogy Ti dönthettek, és ez sokkal jobb, mint az országgyűlési választás, mert itt tényleg lesz beleszólásotok a dolgokba, meg ez legalább szórakoztató lesz(már akinek). El ne felejtsétek feltölteni a gyerek kártyáját is!!!”
 • 11. annobon 2010. november 19. 08:55
  „A VV tulajdonképpen nem más, mint egy erkölcsi fertőbe került világ torz tükre!!”
 • 10. beyourself 2010. november 19. 07:42
  „Ha még a Pákót is beraknák a házba, akkor teljes lenne az ostobák gyülekezete.”
 • 9. BlueRush 2010. november 18. 21:32
  „Részemről nem fogom nézni, max. annyiban informálódok róla, mint az X-faktorról, meg a Megasztárról. Elolvasom a szalagcímeket, ha érdekesnek ítélem a cikket akkor végig is olvasom. Nem vagyok értelmiségi, csak egy átlag proli, az ilyen műsorok ennél magasabb szinten nem tudnak lenyűgözni, lekötni. :)”
 • 8. anuvuk 2010. november 18. 21:04
  „Nem kötelező nézni, - csak az " igényesebbek" !!!”
 • 7. robi04 2010. november 18. 19:38
  „Érdekes,az előző cikknél én is azt írtam,hogy erőltetik.Mégis én voltam a hülye:(”
 • 6. IV.Béla 2010. november 18. 19:23
  „Hiába mondjuk, hogy "ennyire igénytelen, meg annyira szar", sajnos a nézettség őket fogja igazolni. Mindig lesznek olyanok, akik tesznek rá, hogy égő, vagy hogy rombolják magukat, ők akkor is ezt fogják nézni.”
 • 5. anuvuk 2010. november 18. 18:43
  „A való világ a győri aluljáróban van, - szerintem !!
  Elsöprő erejű lett,- nen lesz, a Valóvilág még az "illatát" is érezni !!”
 • 4. páctivald 2010. november 18. 18:22
  „Csatlakozom az előttem szólókhoz...

  Ha a retekklubb fizetős lesz,remélem be is csődöl...meg magával ránt még ezt-azt.”
 • 3. Fimag52 2010. november 18. 16:43
  „Igazat kell adnom az előttem szólóknak, csak még annyit szeretnék hozzászólni, ha már bent vannak ezek a celebek, valaki zárja rájuk az ajtót műanyag lakattal.”
 • 2. bn 2010. november 18. 16:24
  „Én elgondolkodtam azon, hogy hol tarthat ez az ország, illetve hova sorolják lakóit a csatornák, ha ezeket az embereket erőltetik ránk szórakozásképp, akiket ráadásul "Népszerű reality sztárok-nak" tartanak. Olyan embereket "kell" nézni, akik nulla teljesítménnyel lettek ismertek. Voksán Virág: őt a melle miatt híres... Gáspárék: no comment... Benkő: egy idióta (bár tényleg lantművész, csak az már régóta sokadrangú dolog lett). Tóth Gabi: A média által kinevelt celeb. Jah, és a csatorna fizetőssé szeretne vállni.
  Tudom, hogy nem kell nézni, és nem is fogom. De az elkövetkezendő fél-egy évben ezzel a lesz tele minden országos média. Egyre mélyebre süllyedünk <moderálva>, és lassan már örülhetünk egy darab Sz@rnak is...
  Az is elszomorít, hogy van aki ezt várja, és nézni akarja, mint ahogy nézte a Máunika showt is, és ha elmegy szavazni, akkor az ő szavazata pontosan annyit fog érni, mint bárki másé...”
21 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alföldi visszavonja a Nemzeti Színház bérlésére vonatkozó megállapodást

Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház főigazgatója visszavonja a teátrum bérlésére vonatkozó szóbeli… Tovább olvasom