Kisalföld logö

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 16°C | 26°C Még több cikk.

Előkerüt Bereczki eltitkolt szeretője

Rebeccáról Bereczki szombaton még úgy beszélt, mint egy futó kalandról. A csinos modell vasárnap határozottan kiállt a kapcsolatuk mellett, amiről jelen időben beszél.
Szombaton a Bors megkérdezte a színészt, tényleg van-e kapcsolata, mert egy csinos nő bizony ezt állítja. A kérdésre Bereczki Zoltán tagadta, hogy bárkivel járna, arról viszont szívesen beszélt, hogy néhanapján találkozik egy-egy csinos lánnyal.

– Sosem csináltam titkot abból, hogy nyitott vagyok az ismerkedésre. Találkozgatok is nőkkel, és mint mindenki, én is keresem a párom.(...) Az elmúlt hetekben rólam megjelent cikkben említett hölgyről csak annyit tudok mondani, hogy nem volt komoly kapcsolat köztünk, egyszerűen csak jól érzem magam a társaságában - nyilatkozta Bereczki.

Az említett hölgy, Rebecca azonban ezt egészen másként gondolja, szerinte a mai napig kapcsolatban vannak Zolival. A véleményét a Bors Facebook-oldalán osztotta meg a nagyközönséggel.

„Rengetegen megtaláltatok vele, rengetegen kérdeztetek, többféle szándékkal, úgy döntöttem, egységesen válaszolok. Igen, én vagyok a cikkben. (…) Sokáig hezitáltam, reflektáljak-e az eseményekre, de mégiscsak engem érint, engem zaklat, engem bánt, engem dicsér, így végül szükségességét éreztem kinyilatkoztatni a saját véleményemet is.(...) Zoli amellett, hogy nagyszerű előadó, csodálatos apuka, jó humorú, életerős, kedves, kifinomult értékrenddel rendelkező férfi, jól érzem magam a társaságában, ahogy ő az enyémben.(...) A mi „kapcsolatunk" Zolival azért működik, mert sosem celebként tekintettem rá, hanem azonnal felfedeztem a hétköznapi értékeit is. (...) Zoli független, felnőtt ember, én szintúgy. Hiszek benne, hogy minden találkozásnak megvan a maga oka, az, hogy mi honnan ismerjük egymást, mióta, mit érzünk és mit nem, mit közlünk le és mit nem, úgy gondolom, teljes mértékben csak ránk tartozik."

Borsonline.hu

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Okospedált a biciklire!

GPS is van benne, így tárolja az útvonalat, a sebességet és még arról is tájékoztat, ha ellopják a… Tovább olvasom