Kisalföld logö

2019. 04. 18. csütörtök - Andrea, Ilma Még több cikk.

Diana rezidenciáján szeretne lakni feleségével Vilmos herceg

Néhai édesanyja, Diana hercegnő egykori londoni rezidenciájára, a Kensington-palotába szeretne beköltözni majdani feleségével Vilmos brit trónörökös.

Vilmos herceg és a polgári származású Kate Middleton eljegyzését tavaly novemberben jelentették be, az esküvő április 29-én lesz a londoni Westminster-apátságban, az angol-brit monarchia ősi koronázótemplomában.

A The Sunday Telegraph című vezető konzervatív vasárnapi brit lap pletykarovata úgy értesült, hogy a fiatal trónörökös - Károly walesi herceg és Diana elsőszülött fia, aki édesapja után majdan Nagy-Britannia királya lesz - a brit főváros egyik legszebb parkja, a Kensington Gardens közepén emelkedő patinás rezidencián szeretne élni feleségével. A lap udvari bennfentes forrásai szerint Vilmos "itt nőtt fel, és nagyon kedves emlékeket őriz" itt töltött gyermekkorából. Károly és Diana 1982-ben - esküvőjük után egy évvel, Vilmos születésének évében - költözött a palotába, és Diana - aki 1997-ben, Párizsban autóbaleset áldozatává vált - a rezidencián maradt azután is, hogy 1992-ben különvált, majd 1996-ban hivatalosan elvált Károly hercegtől. Károly jelenlegi londoni rezidenciája a Buckingham-palota közelében emelkedő Clarence House, és amikor Vilmos Londonban tartózkodik, általában szintén itt lakik, de azt már egyértelművé tette, hogy feleségével nem kíván édesapjával és mostohaanyjával, Kamilla cornwalli hercegnővel - Károly második feleségével - egy háztartásban élni.

A költözés egyébként még úgysem esedékes, mivel Vilmos jelenleg a brit királyi légierő (RAF) kutató-mentő helikopterpilótájaként szolgál egy walesi támaszponton, és a bázis közelében, egy kis falusi házban lakik. Hírek szerint az esküvő után az ifjú házaspár egyelőre itt fog lakni, legalább két évig, amíg Vilmos szolgálati ideje a támaszponton le nem telik.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Uniós figyelmeztetést kapott Franciaország a hörcsögei miatt

Figyelmeztette egy európai uniós hivatal a francia kormányt, hogy többet kell tennie a Strasbourg… Tovább olvasom