Kisalföld logö

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Ott játszik, ahol kell

Labdarúgás - Fehér Zoltán Bulgáriából hazatérve csatlakozott a Győri ETO FC keretéhez. Az egykori soproni futballista a középpályán és a védelemben is szívesen szerepel.

A korábban bemutatott Szabó Ottóhoz hasonlóan Fehér Zoltánnak sem volt ismeretlen a győri vezetőedző, Pintér Attila személye.

„Jó emlékekkel gondolok vissza a közös munkára, hiszen Sopron történetének legnagyobb futballsikerét elérve Magyar Kupát nyertünk. Ismerjük egymást Pintér Attilával, tudom, milyen elképzelései vannak a labdarúgásról és ő is tisztában van vele, mit várhat tőlem. Korrekt a kapcsolatunk a vezetőedzővel" – mondta Fehér Zoltán.

A játékos legutóbb a bolgár Vihren Sandanski csapatában légióskodott, innen tért vissza Magyarországra.

„Amikor a soproni csapat megszűnt, akkor igazoltam külföldre. Másfél évet játszottam Bulgáriában, az elején még nem volt semmi probléma, de az utolsó félév már nem sikerült túl jól. Anyagi gondokkal küzdött az egyesület, ezért a távozás mellett döntöttem. Az első benyomásaim kedvezőek a győri körülményekről, de nem is lehetne másmilyen. Az ETO lehetőségeire egy rossz szava nem lehet senkinek."

Fehér Zoltán a védelemben és a középpályán is szerepelt már pályafutása különböző állomásain. A huszonnyolc éves labdarúgó lapunknak elmondta: mindkét poszton otthon érzi magát.

„Ahol az edző számít rám, ott játszom. Bulgáriában védekező középpályásként vettek figyelembe, de Pintér Attilánál például korábban a védelemben kaptam lehetőséget. Szeretném bebiztosítani a helyem a kezdő tizenegyben, és azt is szeretném, ha olyan csapatunk lenne, amely az utolsó pillanatig küzd és minden játékos alárendeli magát a csapatérdeknek. Az eredményét pedig majd meglátjuk. A csapattársak egy részét már ismertem, Völgyi Dániellel játszottam is egy klubban, Bajzát Péterrel pedig még az olimpiai válogatottban szerepeltünk közösen."
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

(Arany)éremátadó az NB II bajnokánál

Labdarúgás - A múlt hét végén tartotta bajnoki évzáróját az NB II Nyugati csoportjának győztese, a… Tovább olvasom