VB-labda az árverésre

Népszerű sportolók részvételével rendezik meg a jövő év februárjában Győrött az első magyar sportbált.
A világbajnokság labdáját még homály fedi.

Végh Gusztáv a 2006-os labdarúgó-világbajnokság labdáját ajánlotta fel a jótékonysági árverésre.
Végh Gusztáv kézilabdás-pályafutása Kertán indult és Ajkán keresztül vezetett Győrbe 1962-ben.

Az ETO válogatott kerettag játékosa lett, legemlékezetesebb mérkőzéseként egy Bp. Honvéd ellenit emleget, amikor a börtön melletti pályán 4000 ember előtt nyolc gólt lőtt a klasszisokkal teletűzdelt piros-fehéreknek. Később a Magasépítőkbe vitte az útja, ott ugyan búcsút mondott a magyar élvonalnak, viszont megalapozta a civil életét.

Az évek során  lett a régió egyik legismertebb sportszergyártója és -kereskedője. Főként a községi klubokat karolja fel, azt mondja, a falukból kitörni sokkal nehezebb, mint a sokkal kedvezőbb lehetőségekkel bíró városokból. De amint a saját sikertörténete is bizonyítja – nem lehetetlen.
Ahol tud, segít, a sportbál jótékonysági árverésére ezért ajánlja fel a jövő évi labdarúgó-világbajnokság hivatalos labdáját, amelyet egyébként még meg sem ismerhetett a közvélemény. Elsőként váltott belépőket a bálra, mert jó alkalomnak érzi arra, hogy tizenöt-húsz tagú baráti társaságával, amelyben korábbi ismert sportolók, mint dr. Tóth Lajos, dr. Dubánn Dénes, dr. Szücs Jenő (Bomba) is megtalálhatók, együtt elevenítsék fel a régi szép emlékeket.