Kisalföld logö

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Az első meccsen ment el az esély

Mennyire elégedett? – kérdeztük vasárnap délután már Sopronban Selymes Tibort, az FC Sopron vezetőedzőjét.

Kayserspor - FC Sopron 1-0

12. p: Demjén ugratta ki Magasföldit. A soproniak új szerzeménye az alapvonalig verekedte magát, ám élesen középre lőtt labdáját Ivankov biztosan fogta.

24. p: Toscali bal oldali beadása után a középre húzódó Ceylan fejelt 8 méterről, de a labda a fejéről a soproni kapu mellé pattant.
26. p: Magasföldit buktatták a hazaiak 22 méterre a kapujuktól. A sértett által elvégzett szabadrúgás után Ivankov óriási bravúrral tolta léc fölé a labdát.

28. p: Homei jobbról középre lőtt labdája kecsegtető helyzetben találta Feczesint, ám a válogatott csatártól elpattant a labda, így odalett a lehetőség.

34. p: Hanifi vezette rá a labdát a soproni kapura, 12 méterről ballal a jobb sarkot vette célba, de Rabóczki bravúrral, lábbal hárított.

52. p: A csereként beállt Ivancsics a bal oldalon ügyes csellel becsapta Szadikovot, éles szögből kapura lőtt, de Ivankov jól zárta a szöget.

60. p: Topaz 30 méteres, bődületes erejű szabadrúgását követően Rabóczki óriási bravúrral, ujjheggyel tolta a felső lécre a labdát.

69. p: Topaz lépett ki középen, s Sirától szorongatva 8 méterről kapufára lőtte a labdát.

82. p: Az addig is igen aktív balhátvéd, Ceylan lépett ki a balösszekötő helyén s 14 méterről Rabóczki mellett a hosszú sarokba lőtt. 1–0.

– Mennyire elégedett? – kérdeztük vasárnap délután már Sopronban Selymes Tibort, az FC Sopron vezetőedzőjét

– A mutatott játékkal és a hozzáállással mindenképpen az lehetek, csak sajnos nem sikerült továbbjutni, tehát az eredmény miatt csalódott vagyok.

– Min múlt a továbbjutás?

– Úgy érzem, nem kint, hanem itthon az első félidőben nyújtott bátortalan játékunk miatt nem sikerült továbbjutni. Nagyon erős riválissal kerültünk szembe, amelynek költségvetése sokszorosa a mi csapatunkénak, s tele van válogatott labdarúgókkal. Ennek ellenére ez a különbség nem látszott a pályán, leszámítva a soproni meccs első félidejét, akkor érvényre tudták juttatni nagyobb nemzetközi tapasztalatukat. Ami a kinti mérkőzést illeti, megvoltak a lehetőségeink, két-három helyzetet ki tudtunk dolgozni, ami egy ilyen képességű csapat ellen nagy dolog, sajnos ezeket nem sikerült berúgnunk.

– Az új szerzemény, Magasföldi József hogyan illeszkedett be a csapatba?

– Jól teljesített, sokat futott, ha kellett, ügyesen tartotta meg a labdát, s egy szabadrúgásnál igazolta, hogy a rúgótechnikája is jó.

– Hogyan tovább?

– Van még három hét a bajnoki rajtig, addig edzünk és játszunk néhány felkészülési mérkőzést erős csapatok ellen. Szerdán például a Simek Pétert is soraiban tudó temesvári Politechnica ellen, a helyszín azonban egyelőre még bizonytalan.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gogirla már a visszatérésre gondol

Sikeres vállműtéten esett át Simona Gogirla, a győri Graboplast-ETO vb-ezüstérmes román válogatott… Tovább olvasom