Kisalföld logö

2019. 02. 20. szerda - Aladár, Álmos 2°C | 10°C Még több cikk.

Százezer forinttal segítette a Sopron Segít Közalapítvány a Horváth házaspár

Az év utolsó jótékonysági akciójaként százezer forinttal segítette a Sopron Segít Közalapítvány a Horváth házaspárt, akiknek fertőbozi házában a tűz tett hatalmas károkat.
– Megható a sok segítség, amit kaptunk, ezúton is köszönjük mindenkinek. Az életveszélyt már elhárítottuk, a tönkrement dolgokat kipakoltuk. Sok még a feladat, de szeretnénk minél előtt hazamenni – mondta el Horváth Péter. 

Az alapítvány vezetése ezt az alkalmat ragadta meg, hogy éves munkájukat is összefoglalják. – Jelentős segítség ment idén isKárpátaljára, Csongor település háromszáz ezer forint támogatást kapott, ezen kívül informatikai akciót hirdettünk a javukra. A beérkezett adományokat az alapítvány hozta rendbe. Nagyon sok fiatalnak, sőt, az ott tanító pedagógusoknak vannak azóta segítségére ezek a gépek. Továbbiakra is szükség van, így akinek ilyen felajánlása lenne, megteheti a Szent Benedek Idősek Házában – mondta el Barcza Attila.

Száz-százezer forinttal segítették ezen kívül a Doborjáni-iskolát, a hegykői speciális gyermekotthont, tartós élelmiszerrel töltötték fel a hajléktalanellátás autóját. A Családok Átmeneti Otthona is kap még az ünnepek előtt kétszázezer forint értékben élelmiszeradományt. 

– Köszönjük a soproniak felajánlásait, amik között egészen rendkívüli, félmillió forintos is volt. Az önkormányzat is támogatta az alapítványt másfélmillió forinttal – tette hozzá Mizser Gyula.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyermekkönyveket gyűjtöttek a VELUX munkatársai

Gyermekkönyveket gyűjtöttek a VELUX munkatársai
A piacvezető tetőtéri ablakgyártó VELUX Magyarország Kft. munkatársai több száz gyermekkönyvet… Tovább olvasom