Kisalföld logö

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Sopron - Húsz éve oktatnak informatikát a Handlerben

A Soproni SZC Handler Nándor Szakképző Iskolája ebben a tanévben ünnepli szakmai informatikai képzésének huszadik évfordulóját. Ennek apropóján több rendezvényük is lesz a tanévben.
Az informatikaversenyt a 7–8. osztályosoknak rendezik, az első forduló 72 csapat részvételével már lezajlott. A döntőt február 13-án, szerdán 14.30 órakor tartják az iskola aulájában, ahol a legjobb 16 csapat méri össze logikai készségeit, a gyorsaságát, de az is lehet, hogy a jó csapatmunka vezet majd a sikerhez. A klasszikus informatikai feladatok mellett olyan szerepjáték részesei lehetnek a versenyzők, amely a szakmai problémákat élményszerű köntösbe bújtatva juttatja el őket a célhoz. A RE:turn – mert visszajönni jó címet kapott program öregdiák-találkozó informatikus módra.

Az évforduló alkalmából hívták meg volt diákjaikat baráti találkozóra: február 16-án, szombaton 10 órakor kiderül, mi lett velük, milyen sikeres pályát járnak be, illetve milyen fejlesztések történtek az iskolában. Tanterem névadó ünnepsége, iskolai séta színesíti a programot, valamint az a kiállítás, ami a képzés húsz éve alatt használt számítógépeket, szoftvereket is bemutatja. Az interaktív kiállítás február 11-től 22-ig, munkanapokon 8 és 18 óra között látogatható, ahol tanulócsoportok számára vezetést és foglalkozást is biztosítanak.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Áll már a sátor a strand területén Sopronban - fotó

Áll már a sátor a strand területén Sopronban - fotó
Megérkezett a Lőver körútra a strand területén épített új úszómedencék téliesítését lehetővé tevő… Tovább olvasom