Kisalföld logö

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Jótékonysági bált rendeztek a rotarysok Sopronban

Tizenhét étterem és két cukrászda remekei szolgáltatták a báli menüt a Rotary Klub Sopron szombati bálján, ahol a minőségi szórakozást olyan együttesek és zenészek biztosították, mint Malek Andrea, Feke Pál, Berkes Gabriella, a Hanság Big Band, Kónyai Flórián és cigányzenekara, a Local Vintage Company és a Continental Show Band. Felléptek a Sopron Balett táncosai is.
A hagyományoknak megfelelően a bálon adták át a nemzetközi klub alapítójáról elnevezett Paul Harris-díjakat is, ami azokat a klubtagokat ismeri el, akik hosszú idő óta, kitartóan végzik tevékenységüket a szervezetben. Idén Dömötöri László és Németh Árpád munkáját ismerték el.
Színvonalas szórakozás, kulináris élvezetek és jó célok támogatása – ezt mind nyújtotta a Rotary-bál. Fotó: Szita Márton
A jótékony rendezvényen részt vettek a társszervezetek, azaz a Rotary Klub Sopron Pannónia, valamint a Rotaract Klub Sopron tagjai is, ezzel támogatva a bál céljait, azaz a hátrányos helyzetű és fogyatékossággal élő gyermekek felkarolását, a tehetséges soproni fiatalok ösztöndíját és az „Egészséges soproni gyermekekért" program megsegítését.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A környezettudatos játszóterekről Sopronban

A jövő környezettudatos játszóterének és tájépítészetének kérdéseiről tartott országos fórumot a… Tovább olvasom