Kisalföld logö

2019. 05. 22. szerda - Júlia, Rita Még több cikk.

Aradi Tibor optimista maradt

Töretlenül optimista az alkarját elvesztett Aradi Tibor. ˝Két opció közül választhattam. Megmarad a karom, vagy életben maradok. Én élni akarok˝ - mondja Aradi.

Aradi Tibor esete Európa-szerte feltűnést keltett, a kisalfold.hu is több alkalommal számolt be az alkarját egy balesetben elveszítő, majd Bécsben visszaszerző, végül amputált férfi esetéről. Bár alkarját a hosszas és kitartó küzdelem ellenére nem sikerült megmenteni, Aradi Tibor optimista maradt.

Fotó: burgenland.orf.at
Fotó: burgenland.orf.at


Nincsenek fájdalmaim - nyilatkozta az ORF Burgenlandnak a sérült férfi, akit a bécsi AKH kórházban műtöttek. Még most is az intézményben van, hogy meddig, egyelőre nem tudja. - Boldog vagyok, hogy egyáltalán életben maradtam. Hiszen máshogy is alakulhatott volna...

Sokáig küzdöttek értem, de az orvosommal egyeztetve végül két választási lehetőségünk maradt: Vagy amputálják a karomat, vagy meghalok a fertőzés miatt. De én élni akarok! - tette hozzá a bátor magyar, akinek sorsáért egy ország izgult. Most sem tekint hátra. Arra koncentrál, hogy minél hamarabb hazamehessen a kórházból családjához, majd megkezdődhessen a rehabilitációja és művégtagot kaphasson.

Fotó: burgenland.orf.at
Fotó: burgenland.orf.at


- Nem tudom, hogy tudok-e majd dolgozni, és ha igen, mit. De nem félek a jövőtől, optimista vagyok.

Forrás: orf.at

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták az Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér felújított épületét Lövőn

Nagy ünnepre gyűltek össze a lövőiek: birtokba vették a több mint 73 millió forintból felújított Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér épületét. Tovább olvasom